Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/09/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέος DAC/Προενισχυτής με δυνατότητες streaming στην σειρά Masters της NAD.

Νέος DAC/Προενισχυτής με δυνατότητες streaming στην σειρά Masters της NAD.
11/05/2023, [δ.τ.]

Ο M66 είναι ο νέος κορυφαίος προενισχυτής της εταιρίας και περιλαμβάνει την πλατφόρμα streaming BluOS, την τεχνολογία αντιστάθμισης της ακουστικής Dirac Live, την τεχνολογία ελέγχου υπογούφερ Dirac Live Bass Control, καθώς και μια σειρά από κλασικές, αλλά απαραίτητες δυνατότητες.
Ο M66 διαθέτει εξόδους για τέσσερα υπογούφερ, δυνατότητα multi-room, προενισχυτή phono για κεφαλές MM/MC και θύρα HDMI/eARC. Η ύπαρξη του BluOS επιτρέπει στην συσκευή να συνεργαστεί με κάθε άλλη συμβατή συσκευή στο επίπεδο του streaming.
Το ψηφιακό μέρος της συσκευής βασίζεται στα κορυφαία τσιπ ES9038Pro της ESS, ενώ το αναλογικό προενισχυτικό στάδιο περιλαμβάνει εξασθενητή με κλίμακα αντιστάσεων.
Ενδιαφέρουσα επίσης είναι η επιλογή της NAD να χρησιμοποιήσει έναν αλγόριθμο ελέγχου των δυναμικών (DDH: Dynamic Digital Headroom), ο οποίος εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει ψηφιακό clipping (ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε συστήματα με oversampling).
Σε ό,τι αφορά την συνδεσιμότητα, ο προενισχυτής διαθέτει τέσσερις balanced και τέσσερις single ended εισόδους, πέντε συμβατικές ψηφιακές εισόδους (ομοαξονικές, οπτικές και AES/EBU) και τρεις εξόδους προς τελικούς ενισχυτές , δύο single ended και μια balanced. Ο χρήστης έχει, ακόμη, στην διάθεση του ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών και δυνατότητα ad hoc ασύρματου streaming μέσω Bluetooth (AAC, LDAC, aptX HD).
Αναμένεται στην αγορά μέσα στο Φθινόπωρο.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.nadelectronics.com/