Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/12/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Συνεργασία WiiM - Musical Fidelity.

Συνεργασία WiiM - Musical Fidelity.
2023/11/07, [δ.τ.]

Η Musical Fidelity ανακοίνωσε την συνεργασία της με την WiiM με στόχο την προσθήκη δυνατοτήτων streaming σε κάποιες από τις συσκευές της. Η συνεργασία αφορά την παράδοση των συσκευών αυτών με κάποιο streamer της WiiM, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.
Σύμφωνα με δηλώσεις τ ων ανθρώπων της MF, η επιλογή της εξωτερικής συσκευής, έναντι της ενσωμάτωσης των ηλεκτρονικών στο σασί του ενισχυτή, έγινε με γνώμων τον χαμηλότερο θόρυβο.
Ο Heinz Lichtenegger, CEO της Musical Fidelity ανέφερε ότι προσθήκες κυκλωμάτων που διαχειρίζονται ασύρματο streaming, μέσω WiFi και Bluetooth δημιουργούν προβλήματα θορύβου, στο επίπεδο που κινούνται οι συσκευές της εταιρίας, επομένως θεωρεί ότι οι λύσεις της LinkPlay (στην οποία ανήκει η WiiM) ήταν η καλύτερη επιλογή.
Με βάση το σχετικό δελτίο τύπου, η παράδοση των πακέτων Musical Fidelity - WiiM έχει αρχίσει από την 1η Νοεμβρίου και αφορά τους ολοκληρωμένους ενισχυτές M2si/3si, οι οποίοι θα συνοδεύονται με το WiiM Mini και τους ολοκληρωμένους ενισχυτές M5si/6si, οι οποίοι θα συνοδεύονται από το WiiM Pro.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, https://www.exclusiveaudio.gr/, https://www.musicalfidelity.com/, https://www.wiimhome.com/