Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/03/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ο Mission 778X έφθασε στην ελληνική αγορά!

Ο Mission 778X έφθασε στην ελληνική αγορά!
2023/03/09, [δ.τ.]

Η Mission αναβίωσε τον θρυλικό 778 του 1983 στοχεύοντας στην δημιουργία ενός νέου κλασικού ολοκληρωμένου ενισχυτή, ο οποίος, όμως, είναι προσαρμοσμένος στις σύγχρονες απαιτήσεις. Η νέα συσκευή, για την οποία υποψιαζόμαστε ότι θα αποκτήσει φανατικό κοινό, είναι -πλέον- διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.
Εντάξει. Αν είστε κάτω από κάποιο ηλικία, δικαιολογείστε να μην το γνωρίζετε, αλλά η Mission εκτός από ηχεία έχει σοβαρή παράδοση και στους ενισχυτές. Για παράδειγμα, ο 778 ήταν ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής του 1983, ο οποίος ουδόλως πέρασε απαρατήρητος τότε. Ο 778X είναι ένας φόρος τιμής στο μοντέλο εκείνο και φιλοδοξεί να κινηθεί στα χνάρια του.
Με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία, οι βασικοί στόχοι είναι σχεδόν οι ίδιοι. Καλές δυνατότητες οδήγησης, καλή τιμή, απλή, αλλά ποιοτική κατασκευή, όλες οι απαραίτητες δυνατότητες. Αυτό φυσικά σημαίνει διαφορετικά πράγματα σήμερα σε σχέση με το 1983, όπου μια καλή είσοδος phono ΜΜ/ΜC αρκούσε για να τραβήξεις την προσοχή.
Έτσι ο “X”, είναι ένας ενισχυτής με στάδιο ισχύος που αποδίδει 65W/4Ω ανά κανάλι, με βαρύ τροφοδοτικό που βασίζεται σε φίλτρο 2x15.000μf και διαθέτει ένα στάδιο phono ΜΜ με J-FETs, αλλά περιλαμβάνει ακόμη τρεις ψηφιακές εισόδους (δύο οπτικές και μια ομοαξονική), θύρα USB, δύο εισόδους line καθώς και δυνατότητες ασύρματου streaming μέσω Bluetooth aptX/AAC.
Το ψηφιακό κομμάτι της συσκευής βασίζεται σε ολοκληρωμένο της ESS (ES9018K2M) με όλα τα γνωστά εργαλεία του συγκεκριμένου κατασκευαστή (περιλαμβανόμενου του Jitter Eliminator) και μπορεί να διαχειριστεί sample rates μέχρι 384kHz και DSD256. Το όλον πακέτο συμπληρώνεται και από ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών.
Ο 778Χ προσφέρεται σε δύο χρώματα, Silver και Black και είναι άμεσα διαθέσιμος για ακρόαση και αγορά από την Ultimate Audio, στα €649

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, https://www.ultimateaudio.gr/, https://www.mission.co.uk/