Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/12/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα γενιά Empyrean από την Meze Audio.

Νέα γενιά Empyrean από την Meze Audio.
2023/11/08, [δ.τ.]

Το αρχικό Empyrean ήταν ένα από τα κορυφαία και επιτυχημένα προϊόντα της Meze. Η δεύτερη γενιά, το Empyrean II, διατηρεί την planar magnetic αρχιτεκτονική αλλά, βασίζεται σε μια βελτιωμένη έκδοση της κορυφαίας μαγνητοστατικής μονάδας Isodynamic Hybrid Array της Rinaro Isodynamics.
Το πλαίσιο των νέων ακουστικών κατασκευάζεται σε CNC και είναι φινιρισμένο σε μαύρο ματ χρώμα, περιλαμβάνοντας ένα πλέγμα από αλουμίνιο με σχεδιασμό που παραπέμπει σε ρυθμό art deco. Ο συνδυασμός “κλείνει το μάτι” σε μια vintage αισθητική, συνδυάζοντάς την με κορυφαία τεχνολογία, αναφέρει η εταιρία.
Ο σχεδιασμός της στέκας ελαχιστοποιεί την πίεση στα αυτιά του ακροατή και προσαρμόζεται εύκολα στην φυσιολογίας του. Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθά το γεγονός ότι στη συσκευασία περιλαμβάνονται δυο διαφορετικά σετ μαξιλαράκια, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο κάθε φορά.
Το πρώτο σετ είναι καινούριο και ειδικά σχεδιασμένο για τα Empyrean II. Ονομάζεται Duo Earpads και είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό δέρματος και Αλκαντάρα, ένα συνθετικό υλικό που προσομοιάζει δέρμα σουέντ, πολύ δημοφιλές στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρία αναφέρει ότι αυτός η συνδυασμός δίνει έναν ηχητικό χαρακτήρα που είναι κατάλληλος για όλα τα είδη μουσικής.
Το δεύτερο σετ είναι το γνωστό Angled Alcantara. Η διαμόρφωσή του δημιουργεί μεγαλύτερο όγκο αέρα γύρω από το αυτί, κάτι το οποίο, σύμφωνα με την Meze δίνει πιο αέρινη αίσθηση, καλύτερο χαμηλό και βελτιωμένη παρουσία στις μεσαίες συχνότητες.
Τα Empyrean II είναι ήδη διαθέσιμα, με τιμή στην περιοχή των €3.000.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://mezeaudio.eu/