Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/06/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέες σειρές ηχείων από την Martin Logan.

Νέες σειρές ηχείων από την Martin Logan.
2023/03/05, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε δύο νέες σειρέ ηχείων, την Motion και την Motion XT, με κύριο χαρακτηριστικό το ότι βασίζονται σε συμβατικές μονάδες και αποτελούν εντελώς νέες σχεδιαστικές προσεγγίσεις.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η σειρά Motion βασίζεται στην δεύτερα γενιά τουίτερ AMT της Martin Logan (το οποίο ονομάζει Gen 2 Obsidian Folded Motion), με μεγαλύτερα μαγνητικά συστήματα. Η Motion XT βασίζεται σε μια ακόμη καλύτερη έκδοση του τουίτερ η οποία ονομάζεται Gen2 Obsidian XT.
Τα γούφερ στην σειρά Motion XT έχουν κώνους από ανθρακονήματα ενισχυμένα με Nomex, ενώ αυτά της “απλής” σειράς Motion έχουν κώνους από πλέγμα υαλονημάτων.
Τα νέα ηχεία βασίζονται σε νέο κυματοδηγό για το τουίτερ και σε νέο σύστημα στήριξης, για τα μοντέλα δαπέδου, το οποίο ονομάζεται F.A.S.T. και επιτρέπει την σωστή ρύθμιση, χωρίς την ανάγκη εργαλείων. Στην θέση των φίλτρων χρησιμοποιείται μια έκδοση του γνωστού δικτυώματος McCracken-Vojtko, το οποίο εξελίσσει η Martin Logan εδώ και πολλά χρόνια για όλα της τα ηχεία.

info: aace, τηλ.: 210-961.3707, https://www.aace.gr/, https://www.martinlogan.com/