Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/12/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


L-509Z: Νέος μεγάλος ολοκληρωμένος από την Luxman.

L-509Z: Νέος μεγάλος ολοκληρωμένος από την Luxman.
2023/09/30, [δ.τ.]

Ο νέος κορυφαίος ολοκληρωμένος ενισχυτής είναι μέρος της προετοιμασίας της Lux για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή της και περιλαμβάνει μερικές από τις κορυφαίες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει ο ιστορικός κατασκευαστής από την Ιαπωνία.
Με βάση τα όσα αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου, είναι ο πρώτος ενισχυτής ο οποίος ενσωματώνει τη νέα τοπολογία ανάδρασης (LIFES1) τόσο στο στάδιο προενίσχυσης, όσο και στο στάδιο ισχύος και, επίσης, ο πρώτος ενισχυτής ο οποίος είναι εξοπλισμένος με τον τελευταίας γενιάς εξασθενητή LECUA-EX (Luxman Electronically Controlled Ultimate Attenuator-EX).
Ο L-509Z είναι ο αντικαταστάτης του L-509X και τοποθετείται πάνω από τον L-507Z ο οποίος μπήκε στη σειρά Z της εταιρίας, το 2022. Σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, ο νέος ενισχυτής διαθέτει είσοδο phono για κεφαλές κινητού πηνίου, χαμηλής και υψηλής εξόδου, νέα ρυθμιστικά τονικότητας, τριών περιοχών (χαμηλή, μεσαία και υψηλή περιοχή), ψηφιακή ένδειξη της στάθμης με LED καθώς επίσης και διακόπτη σίγασης.
Ο L-509Z είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά και είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε στο φετινό Black Box.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, http://www.allaboutav.gr/, https://www.luxman.com/