Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/03/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Υπογούφερ για την σειρά Reference Premiere της Klipsch.

Υπογούφερ για την σειρά Reference Premiere της Klipsch.
2023/03/01 [δ.τ.]

Ο ιστορικός κατασκευαστής ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες μια σειρά από τέσσερα υπογούφερ τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα να συμπληρώνουν την κορυφαία σειρά ηχείων Reference Premiere, προσφέροντας μεγαλύτερη έκταση στην περιοχή των πολύ χαμηλών συχνοτήτων.
Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα με κωδικούς RP-1600SW, RP-1400SW, RP-1200SW και RP-1000SW, με γούφερ 16, 14, 12 και 10 ιντσών αντιστοίχως και ισχύ 1600W, 1000W, 800W και 600W κορυφής.
Με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, ο ενισχυτής κάθε υπογούφερ έχει ένα αναλογικό στάδιο προενίσχυσης και ένα διακοπτικό στάδιο ισχύος και οι δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνουν συμβατική είσοδο RCA καθώς και την υποστήριξη της ασύρματης τεχνολογίας WA-2 που έχει αναπτύξει η εταιρία και επιτρέπει την σύνδεση ενός υπογούφερ σε διαφορετικά συστήματα ταυτόχρονα, χωρίς την χρήση καλωδίων.
Τα γούφερ που χρησιμοποιούνται έχουν διάφραγμα από το υλικό Cerametallic και η καμπίνα είναι ανοικτού τύπου με reflex σχισμής (Aerofoil) ώστε να εξασφαλίζεται χαμηλό επίπεδο αεροδυναμικών θορύβων. Το φινίρισμα γίνεται από μαύρο φύλλο βινυλίου, ανθεκτικό στις φθορές και η κατασκευή περιλαμβάνει στρογγυλεμένες γωνίες, ελαστικά σημεία στήριξης για την μείωση των κραδασμών που μεταφέρονται στο δάπεδο, καθώς και υφασμάτινο προστατευτικό του μεγαφώνου.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.klipsch.com/