Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/12/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Kii ανακοίνωσε μικρότερο ηχείο, το Seven.

Η Kii ανακοίνωσε μικρότερο ηχείο, το Seven.
2023/11/21, [δ.τ.]

Την γνωρίσαμε από το εντυπωσιακό Kii Three αλλά τώρα η εταιρία φαίνεται ότι σκοπεύει να κινηθεί σε πιο προσιτές κατηγορίες τιμής και προς αυτή την κατεύθυνση οδηγεί το νέο ηχείο το οποίο ανακοινώθηκε και αναμένεται στην αρχή του 2024. Ο λόγος, φυσικά, για το Kii Seven.
Το Seven μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένο, ως ένα απλό ασύρματο ηχείο, ως ζεύγος σε ένα δικαναλικό σύστημα αλλά και σε περιβάλλον multiroom. Η εταιρία προσφέρει την εφαρμογή Kii Home για τον έλεγχο του streaming και του συστήματος.
Με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, το Seven δεν είναι μόνο ένα ηχείο για οικιακή χρήση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιβάλλον στούντιο, το φυσικό περιβάλλον της Kii. Τα νέα ηχεία θα διαθέτουν αναλογική είσοδο, ψηφιακή είσοδο AES/EBU αλλά μπορούν να ελεγχθούν και κεντρικά από τον ειδικό ελεγκτή που προσφέρει η εταιρία (Kii Control). Το σύστημα είναι συμβατό με Airplay2 και Spotify Connect.
Επιπροσθέτως, τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιβάλλον audio-over-IP, οπότε αρκεί η σύνδεσή τους στο δίκτυο data της εγκατάστασης. Το στούντιο μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό Kii Three και Kii Seven ώστε να δημιουργήσει ένα σύστημα μόνιτορ για πολυκαναλικές μείξεις, μέχρι και Dolby Atmos.
Το Seven βασίζεται στις τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Kii και διατηρεί τον χαρακτήρα καρδιοειδούς πολικής απόκρισης, ο οποίος εξασφαλίζεται ψηφιακά και εξασφαλίζει καλύτερη ενσωμάτωση των ηχείων στο χώρο, ακόμη και αν αυτός δεν είναι ιδεώδης.

info: Synhtesizer.gr, τηλ.: 210-981.1571, https://www.synthesizer.gr/, https://kiiseven.com/