Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/04/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Spinner: Πλατό με πινελιές lifestyle από την JBL.

Spinner: Πλατό με πινελιές lifestyle από την JBL.
2023/01/04, [δ.τ.]

Δεν είναι μόνο το όνομα, τα χαρούμενα χρώματα και το μοντέρνο design αυτά που μας επιτρέπουν να χαρακτηρίσουμε το Spinner ως lifestyle αναλογική πηγή, είναι και αρχιτεκτονική του, η οποία περιλαμβάνει ασύρματο streaming μέσω Bluetooth.
Η μετάδοση των δεδομένων σε ασύρματα ακουστικά, ηχεία, μπάρες ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή υποστηρίζει Bluetooth, μπορεί να γίνει με aptX HD, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα για το είδος της σύνδεσης. Για όσους προτιμούν κάτι πιο... συμβατικό, το Spinner περιλαμβάνει αναλογική έξοδο στάθμης Line (μέσω ενσωματωμένου προενισχυτή Phono MM) η και απευθείας έξοδο του σήματος της κεφαλής, για την περίπτωση που κάποιος διαθέτει ήδη Phono.
Η κατασκευή του Spinner περιλαμβάνει πλίνθο από MDF, πλατό από αλουμίνιο, βραχίονα με στέλεχος, επίσης, από αλουμίνιο και αφαιρούμενο headshell και μια κεφαλή της Audio Technica.
Η μετάδοση γίνεται με ιμάντα μέσω ηλεκτρονικώς ελεγχόμενου κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί με κλειστό σύστημα ελέγχου. Υποστηρίζονται οι δύο βασικές ταχύτητες, 33/45 στροφές. Η στήριξη γίνεται μέσω ελαστικών ποδιών που προσφέρουν απόσβεση κραδασμών και ένα διαφανές καπάκι προστατεύει την συσκευή από την σκόνη.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, https://aaav.gr/, https://www.jbl.com/