Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/04/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα soundbar από την JBL, υποστηρίζουν Dolby Atmos και DTS:X 3D.

Νέα soundbar από την JBL, υποστηρίζουν Dolby Atmos και DTS:X 3D.
2023/01/04, [δ.τ.]

Η JBL επεκτείνει την σειρά soundbar που διαθέτει, με πέντε νέα μοντέλα, τα Bar 1300X, Bar 1000, Bar 700, Bar 500 και Bar 300, τα οποία περιλαμβάνουν δυνατότητα αποκωδικοποίησης Dolby Atmos και DTS:X 3D, αποσπώμενα, ασύρματα ηχεία surround και ενεργό υπογούφερ.
Το κορυφαίο μοντέλο μεταξύ των πέντε είναι το Bar 1300X, μια σχεδίαση δεκαπέντε καναλιών με έξι ηχεία που ακτινοβολούν προς την οροφή και την τεχνολογία MultiBeam της Harman, ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία ηχητικών πεδίων από υλικό Dolby Atmos και DTS:X 3D.
Το πακέτο περιλαμβάνει αποσπώμενα ηχεία surround, τα οποία συνδέονται ασύρματα με την κεντρική μονάδα και λειτουργούν με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ώστε να μην χρειάζεται κανένα καλώδιο, καθώς επίσης και ενεργό υπογούφερ (το οποίο συνδέεται επίσης ασύρματα) με μονάδα 12 ιντσών.
Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν τον αλγόριθμο PureVoice της Harman (για βελτιωμένη καταληπτότητα στους διαλόγους), μπορούν να συνδεθούν στο οικιακό δίκτυο και το διαδίκτυο μέσω Wi-Fi για streaming και υποστηρίζονται από την νέα εφαρμογή One της JBL, τόσο για την πρόσβαση στο μουσικό υλικό όσο και για την ρύθμιση του ισοσταθμιστή.
Τα νέα soundbar υποστηρίζουν όλους τους ψηφιακούς βοηθούς (Alexa, Google, Siri), AirPlay2 και Chromecast.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.jbl.com/