Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/11/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Authentics: Διαθέσιμη ή νέα retro σειρά της JBL.

Authentics: Διαθέσιμη ή νέα retro σειρά της JBL.
2023/10/31, [δ.τ.]

Η σειρά ενσωματώνει τεχνολογίες της εταιρίας, σε συνδυασμό με premium design. Τα JBL Authentics είναι σχεδιασμένα με ρετρό στυλ που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο δίνοντας μια νότα vintage αισθητικής. Τα ηχεία είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα, 85% ανακυκλωμένο πλαστικό και 50% αλουμίνιο.
Τα ηχεία της σειράς JBL Authentics προσφέρουν δυνατότητες φωνητικού ελέγχου σε συνεργασία με την Amazon και τη Google, δίνοντας στον χρήστη πρόσβαση στους φωνητικούς βοηθούς Google Assistant και Alexa στην ίδια συσκευή, ακόμα και ταυτόχρονα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους δύο φωνητικούς βοηθούς για να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική, να ελέγχετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας, να ρυθμίζετε χρονοδιακόπτες και ξυπνητήρια και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Απλά πείτε "Hey Google" ή "Alexa" για να ξεκινήσετε. Επιπρόσθετα, μέσω του ηχείου JBL Authentics 500, η JBL αναβαθμίζει τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Dolby και ενσωματώνει την τεχνολογία Atmos.
”Η σειρά JBL Authentics είναι εμπνευσμένη από το πλούσιο παρελθόν της JBL, αναβαθμίζοντας μερικά από τα πιο εμβληματικά σχέδιά της για μια νέα γενιά καταναλωτών που αναζητούν αυθεντικές, ουσιαστικές εμπειρίες. Μετά από τρία χρόνια σχεδιασμού και κατασκευής, η σειρά JBL Authentics πετυχαίνει αυτό που η ίδια η JBL συνεχώς επιδιώκει – συναντά τους ακροατές όπου βρίσκονται με τον εξαιρετικό ήχο, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τη συναρπαστική σχεδίαση”, δήλωσε ο Carsten Olesen, πρόεδρος Consumer Audio στη Harman.
Η σειρά περιλαμβάνει, προς το παρόν, τρία μοντέλα, το μικρό 200, με ισχύ 90W και λειτουργίες WiFi και Bluetooth, το μεσαίο μοντέλο 300, με ισχύ 100W και αυτονομία που φθάνει τις 8 ώρες και το μεγαλύτερο μοντέλο 500, το οποίο έχει ισχύ 270W και υποστηρίζει την τεχνολογία Atmos Music της Dolby.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.jbl.com/