Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/02/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


iFi GO Link: για φορητό ήχο υψηλής ανάλυσης.

iFi GO Link: για φορητό ήχο υψηλής ανάλυσης.
2022/12/31, [δ.τ.]

H iFi προσέθεσε στην σειρά GO μια ακόμη συσκευή, το Link, το οποίο στοχεύει στους απαιτητικούς ακροατές που θέλουν να πραγματοποιήσουν streaming από φορητές συσκευές και υπολογιστές και ξεχωρίζει για την τιμή του και την splitted αρχιτεκτονική του. Σε ότι αφορά την πρώτη, αυτή δεν αναμένεται να ξεπερνά τα €60, ενώ σε ότι αφορά την δεύτερη, έχουμε να κάνουμε με μια καλή ιδέα, η οποία βασίζεται σε ένα μικρό κομμάτι καλωδίου (6 εκατοστών) το οποίο διαχωρίζει το βύσμα USB-C από την ίδια την συσκευή, ώστε η τελευταία να μην εφαρμόζει υπερβολικές δυνάμεις στην θύρα της φορητής πηγής ή του υπολογιστή. Παρά την χαμηλή τιμή του Link, μάλιστα, το καλώδιο αυτό είναι ιδιαίτερα προσεγμένο: Επάργυρο, twisted-pair με προσεγμένη μόνωση, δεν αφήνει περιθώρια για αρνητικές σκέψεις...
Στα ουσιώδη, τώρα, το GO Link βασίζεται σε τσιπ της ESS (ES9219MQ/Q) και υποστηρίζει streaming μέχρι 32/384 και DSD256, διαθέτει έξοδο ακουστικών υλοποιημένη με επίχρυσο βύσμα TRS 3,5mm, του οποίου προηγείται ένας ενισχυτής με τοπολογία S-Balanced και ισχύ 70mW/32Ω. Η ίδια έξοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την οδήγηση line level εισόδων, προενισχυτή, ολοκληρωμένου και ενεργών ηχείων.
Τα δύο περιβλήματα που χρησιμοποιεί το GO Link (αυτό του DAC/Ενισχυτή και αυτό του βύσματος USB) κατασκευάζονται από κράμα μαγνησίου. Η εταιρία αναφέρει ότι η συσκευή απευθύνεται τόσο σε αυτούς που κατέχουν smart συσκευές χωρίς συμβατική έξοδο ακουστικών, όσο και σε αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν τον ήχο των συσκευών αυτών, ακόμη και αν έχουν έξοδο ακουστικών.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://ifi-audio.com/