Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/09/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Prelude Reference: Goldenwave μέσω… Hifiman!
Prelude Reference: Goldenwave μέσω… Hifiman!
2023/08/25, [δ.τ.]

Όσοι παρακολουθούν τον χώρο των ακουστικών υψηλών απαιτήσεων, θα γνωρίζουν ασφαλώς ότι η Hifiman έθεσε υπό τον έλεγχό της την Goldenwave. Ο πρώτος καρπός της κίνησης αυτής είναι ο Prelude Reference, ένας κορυφαίος ενισχυτής ακουστικών που ξεκίνησε ως... Godenwave, αλλά συνεχίζει ως Hifiman!
Ο ενισχυτής βασίζεται σε ημιαγωγούς MOSFET σε τάξη Α, σε ένα κύκλωμα fully balanced και δεν χρησιμοποιεί καθόλου τελεστικούς ενισχυτές. Η ισχύς που αποδίδει το στάδιο εξόδου φτάνει τα 10W/32Ω και τα 560mW/600Ω. Για τις πηγές οι οποίες είναι single ended, υπάρχει ένα στάδιο μετατροπής του σήματος σε balanced. Η ρύθμιση της στάθμης γίνεται με τετραπλό εξασθενητή, βασισμένο σε έναν αντίστοιχο ποτενσιόμετρο της Alps. Το τροφοδοτικό βασίζεται σε custom δακτυλιοειδή μετασχηματιστή.
Η συσκευή διαθέτει μια single ended και μια balanced είσοδο καθώς και αντίστοιχες εξόδους προενισχυτή. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του συμβατική, single ended έξοδο γιο την σύνδεση ακουστικών (TRS 6.35mm), αλλά, φυσικά, υποστηρίζει balanced συνδέσεις, μέσω 5-pin, και XLR/TR Jack.
Το σασί είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, https://www.chameleon-audio.com/, https://www.hifiman.com/