Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα ηχεία Bluetooth από την Harman/Kardon.

Νέα ηχεία Bluetooth από την Harman/Kardon.
2023/10/24, [δ.τ.]

Η H/K αναφέρει ότι τα νέα ηχεία Bluetooth, Aura Studio 4, Go + Play 3 και Luna, αλλάζουν την εμπειρία της ακρόασης, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα του ήχου και εστιάζοντας παράλληλα στην καινοτομία του σχεδιασμού.
Το Harman/Kardon Luna είναι ένα premium φορητό ηχείο Bluetooth που ξεχωρίζει για τον υψηλής ποιότητας ήχο, σε συνδυασμό με τη μινιμαλιστική του αισθητική. Χάρις στο προηγμένο σύστημα ηχείων και το λογισμικό που ενσωματώνει, εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια ήχου προσφέροντας 12 ώρες συνεχούς μουσικής. Στιβαρή κατασκευή με περίβλημα από ύφασμα και ανοδιωμένο αλουμίνιο στο επάνω μέρος του, αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη, αποτελεί ταυτόχρονα και μια σύγχρονη δήλωση στυλ.
Το Aura Studio 4 συνδυάζει subwoofer 5,2 ιντσών σε μια συστοιχία 6 μονάδων, ενώ οι 324 κρύσταλλοι που βρίσκονται στη βάση του θόλου συγχρονίζονται με τη μουσική και παράγουν χρώμα, σε πέντε διαφορετικά μοτίβα -ανάλογα με την ψυχική σας διάθεση!
Το Harman/Kardon Go + Play 3 επιστρέφει ανασχεδιασμένο εσωτερικά και εξωτερικά, διατηρώντας όμως τη χαρακτηριστική ημικυκλική του σιλουέτα. Το ηχείο μπορεί να γεμίζει το χώρο, χάρις στο σύστημα ηχείων δύο δρόμων, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου subwoofer του οποίου το μεγάφωνο ακτινοβολεί προς τα κάτω και φορτίζεται από δύο παθητικούς ακτινοβολητές. Με διάρκεια μπαταρίας έως και 8 ώρες, μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε χάρις στην εργονομική λαβή από ανοδιωμένο αλουμίνιο.
Τα Harman Kardon Aura Studio 4, Go + Play 3 και Luna θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Harman/Kardon σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής τους είναι €349, €369 και €189 αντίστοιχα.