Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/11/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Harman/Kardon ανακοίνωσε το ηχείο Bluetooth Aura Studio 4.

Η Harman/Kardon ανακοίνωσε το ηχείο Bluetooth Aura Studio 4.
2023/11/28, [δ.τ.]

Με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, έχουμε να κάνουμε με ένα νέο σύμβολο τεχνολογικής υπεροχής, ένα έργο μοντέρνας τέχνης, με συναρπαστικό design, καινοτομίες που δίνουν τον τόνο, δημιουργούν ατμόσφαιρα και σας αλλάζουν τη διάθεση όπως ποτέ ξανά!
Πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, το Aura Studio 4 διατηρεί ακέραιες τις αρετές της οικογένειας Aura, ενώ την ίδια στιγμή εξελίσσει τα χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει τόσο δημοφιλή: ήχος εξαιρετικής πιστότητας, ευφυής μινιμαλιστική σχεδίαση, υψηλή ποιότητα κατασκευής, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου. Ο ήχος είναι καθηλωτικός, ακόμη και σε υψηλές εντάσεις, με το volume άνω του 80%. Η ισχύς των 130W επαρκεί για να ακούγεται απολαυστικά το soundtrack της καθημερινότητας στο καθιστικό, καλύπτοντας με άνεση δωμάτια έως και 20 τ.μ. Την ίδια στιγμή, το subwoofer των 5,2 ιντσών που βρίσκεται στη βάση του ηχείου αναπαράγει βαθύ χαμηλό, ενώ οι έξι συνολικά μονάδες εξασφαλίζουν τονική ισορροπία.
Εσωτερικά, στο διαφανή θόλο, που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του ηχείου, βρίσκεται μία τρισδιάστατη δομή με 324 κρυστάλλους που μοιάζουν με διαμάντια και συγχρονίζονται με τη μουσική, παράγοντας χρώμα, σε 5 διαφορετικά μοτίβα που είναι εμπνευσμένα από τη μαγεία της φύσης. Χαλαρωτικά και ζωηρά μοτίβα που επιτρέπουν στο χρωματιστό φως να διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις και τα οποία μπορούν να εκφράσουν τη διάθεση της στιγμής ή το είδος της μουσικής, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο χρήστης κάθε φορά.
Τέλος, το Aura Studio 4ης γενιάς ενστερνίζεται όσο κανένα άλλο τις αρχές της βιωσιμότητας. Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα νήματα πολυεστέρα, από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό, αποτελεί ένα ηχείο πραγματικά φιλικό προς το περιβάλλον και τον πλανήτη. Ακόμη και η χάρτινη συσκευασία του φέρει πιστοποίηση FSC και το μελάνι της προέρχεται από... σόγια.