Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/12/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το group της Harman αγόρασε την Roon.

Το group της Harman αγόρασε την Roon.
2023/11/27, [δ.τ.]

Το group Harman/Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση της Roon και του σχετικού λογισμικού/πλατφόρμας διαχείρισης μουσικών ροών, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των φίλων της υψηλής πιστότητας.
Το Roon αποτελεί την βάση ενός ολόκληρου οικοσυστήματος συσκευών που είναι, σε διάφορα επίπεδα, συμβατές με αυτό, είναι διαθέσιμο για όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και περιλαμβάνει επίσης και συσκευές οι οποίες ανήκουν στην σειρά Nucleus.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Harman, η Roon θα λειτουργήσει ως ξεχωριστή οντότητα, μέλος του επιχειρηματικού ομίλου, αλλά με την ήδη υπάρχουσα ομάδα. Όλες οι λειτουργίες της πλατφόρμας θα διατηρηθούν έναντι των συνδρομητών και όλες οι συνεργασίες με τρίτους κατασκευαστές θα παραμείνουν ως έχουν, ώστε να μην αλλάξει η βασική ιδέα του Roon, η πλήρης και ευρεία συμβατότητα με υπηρεσίες, data και συσκευές της αγοράς.
Η Harman, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου θα παραμείνει πιστή στην φιλοσοφία “work with all”, διατηρώντας την πλατφόρμα ανοιχτή για πάνω από 160 κατασκευαστές και πάνω από 1000 συσκευές και συνεχίζοντας να εξελίσσει και να βελτιώνει το user interface και τις δυνατότητες του συστήματος. Προφανώς, όλα αυτά είναι καλά νέα αλλά μένει να δούμε, μεσοπρόθεσμα, ποιό θα είναι το μέλλον του Roon, στην πράξη.