Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο Denon CEOL, υποστηρίζει HDMI/ARC.

Νέο Denon CEOL, υποστηρίζει HDMI/ARC.
2023/09/01, [δ.τ.]

Η Denon ανακοίνωσε την νέα έκδοση RCD-N12 στην σειρά combo CEOL, σε μια προσπάθεια συνέχισης μιας σειράς συσκευών που απευθύνονται σε απαιτητικούς ακροατές που αναζητούν συσκευές με προσεγμένη αισθητική.
Αυτή η νεότερη γενιά, διατηρεί την προσέγγιση της Denon, προσφέροντας καλή ποιότητα ήχου και καλοσχεδιασμένο σασί με μικρές διαστάσεις. Το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα πλήρες σύστημα είναι ένα ζευγάρι ηχείων (υπάρχουν τα SC-N10, στην ίδια σειρά, αλλά ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικά, αν το επιθυμεί).
Το νέο combo περιλαμβάνει ραδιοφωνικό δέκτη FM/DAB+, CD player, καθώς και δυνατότητα streaming μέσω της τεχνολογίας HEOS. Το πακέτο συμπληρώνει μια είσοδος phono για κεφαλές κινητού μαγνήτη καθώς επίσης και μια θύρα HDMI/ARC, ώστε η σύνδεση με την τηλεόραση να είναι απλή, χωρίς πολλά καλώδια.
Η τεχνολογία HEOS επιτρέπει σύνδεση με υπηρεσίες online streaming, δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία TuneIn για διαδικτυακό ραδιόφωνο και δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth και AirPlay2.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, https://www.kinotechniki.gr/, https://www.denon.com/