Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/11/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


DP-3000NE: Η επιστροφή του direct drive της Denon.

DP-3000NE: Η επιστροφή του direct drive της Denon.
2023/11/12, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε πριν από λίγο καιρό το νέο της κορυφαίο πλατό, με αρχιτεκτονική άμεσης οδήγησης, απευθυνόμενη στους απαιτητικούς φίλους του βινυλίου. Το DP-3000NE μπήκε στην αγορά τον Οκτώβριο, με τιμή στα €2.499.
Το νέο πλατό περιλαμβάνει τον νέο βραχίονα της εταιρίας, με στέλεχος σε σχήμα S, ο οποίος επιτρέπει την κατακόρυφη μετατόπιση κατά 9mm, ώστε να διευκολύνει την ρύθμιση του VTA. Η πλίνθος κατασκευάζεται από ξυλεία υψηλής πυκνότητας, φινιρισμένη με φυσικό ξύλο και η στήριξή του γίνεται με στοιχεία που προσφέρουν απόσβεση των κραδασμών.
Το σημαντικότερο σημείο του DP-3000NE είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η μετάδοσή του. Έχουμε να κάνουμε με μια σχεδίαση άμεσης οδήγησης, βασισμένη σε κινητήρα που τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρονικώς ελεγχόμενο διακοπτικό τροφοδοτικό.
Ο βραχίονας προσφέρει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις (γεωμετρίας και δυνάμεων) και οι ταχύτητες περιστροφής είναι 33, 45 και 78σαλ. Ακολουθώντας την οδό της λογικής (και του σεβασμού προς τον χρήστη), η Denon προσφέρει το πλατό με κάλυμμα.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, https://www.kinotechniki.gr/, https://www.denon.com/