Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/06/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το νέο network audio player της Denon.

Το νέο network audio player της Denon.
02/05/2023, [δ.τ.]

Το DNP-2000NE της Denon είναι η προσπάθεια της εταιρίας να μπει στον χώρο των network players υψηλού επιπέδου. Η εταιρία το προορίζει ως ιδανικό συνοδό του ολοκληρωμένου PMA-1700NE, αλλά, εννοείται, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σύστημα.
Η συσκευή βασίζεται στην πλατφόρμα HEOS για να δώσει πρόσβαση σε ροές μέσω του διαδικτύου και να ενσωματωθεί σε ένα σύστημα που περιλαμβάνει και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν την πλατφόρμα και ελέγχεται από την σχετική εφαρμογή, ώστε ο χρήστης να έχει πρόσβαση στην μουσική του συλλογή.
Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες, το DNP-2000NE βασίζεται στην γνωστή αρχιτεκτονική Advanced AL32 Processing Plus της Denon για να προσφέρει upsampling μέχρι τα 32/384 και διαθέτει μετατροπέα d/a βασισμένο σε τέσσερα συνολικά τσιπ ES9018K2M της ESS, δύο ανά κανάλι σε διαφορική τοπολογία, μια αρχιτεκτονική που προέρχεται από την ναυαρχίδα DCD-A110, υποστηριζόμενα από το κύκλωμα χρονισμού Master Clock της εταιρίας.
Οι δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνουν ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση (Ethernet, WiFi και Bluetooth/AirPlay2). Η σύνδεση μέσω Bluetooth επιτρέπει και το streaming σε ασύρματα ακουστικά. Η συσκευή περιλαμβάνει, επίσης, θύρα HDMI/ARC για σύνδεση σε τηλεόραση. Η συσκευή αναμένεται στην αγορά μέσα στον Ιούνιο, σε τρία φινιρίσματα, Μαύρο, Ασημί και Γραφίτη/Ασημί (το τελευταίο με πρόσθετη επιβάρυνση).

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, https://www.kinotechniki.gr/, https://www.denon.com/