Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/12/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


TTP: Πλατό από την Cyrus.

Πλατό από την Cyrus.
2023/11/06, [εταιρικό website]

Το ξέραμε, βεβαίως, ότι θα γίνει κάποια στιγμή. Με όλους τους ολοκληρωμένους και τους προενισχυτές της Cyrus να διαθέτουν είσοδο phono και την εταιρία να διαθέτει, επίσης, το Classic Phono, ήταν θέμα χρόνου να δούμε ένα πλατό από τους Βρετανούς.
Το TTP είναι κατασκευασμένο από μονοκόμματο αλουμίνιο τόσο στην πλίνθο όσο και στο ίδιο το πλατό, με την μετάδοση να γίνεται μέσω ιμάντα και ενός κινητήρα DC ο οποίος ελέγχεται ψηφιακά. Το έδρανο είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και διαθέτει αυτόματη λίπανση. Η στήριξη της συσκευής γίνεται από ρυθμιζόμενα πόδια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η ίδια η εταιρία, ο βραχίονας είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι συντονισμοί. Η έδρασή του είναι καρντανική και είναι δυναμικά ζυγισμένος.
Όπως θα περίμενε κάποιος από την Cyrus, το πλατό μπορεί να τροφοδοτηθεί από εξωτερικό τροφοδοτικό, εν προκειμένω το PSX-R2 το οποίο διατίθεται προαιρετικώς, μια δυνατότητα η οποία εξασφαλίζει, σύμφωνα με την εταιρία, καλύτερες συνθήκες περιστροφή και χαμηλότερο θόρυβο.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, https://aaav.gr/, https://www.cyrusaudio.com/