Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέος κορυφαίος προενισχυτής από την Bryston.

Νέος κορυφαίος προενισχυτής από την Bryston.
2023/08/21, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε, στο τέλος του καλοκαιριού, τον αναλογικό προενισχυτή ΒP-19, μια συσκευή η οποία βασίζεται στην εμπειρία της εταιρίας από την σχεδίαση του κορυφαίου BR-20.
Με βάση τις περιγραφές της εταιρίας, ο νέος προενισχυτής βασίζεται σε ένα βαρύ τροφοδοτικό και σε κορυφαίας ποιότητας υλικά. Η βασική αρχιτεκτονική είναι η κλασική της Bryston, η οποία χρησιμοποιεί έναν τελεστικό ενισχυτή κατασκευασμένο από διακριτά εξαρτήματα, μια προσέγγιση η οποία εξασφαλίζει πολύ χαμηλές παραμορφώσεις (γύρω στο 0.0006% THD+N, αναφέρει το δελτίο τύπου). Το κύκλωμα είναι fully balanced από την είσοδο μέχρι την έξοδο, επιλογή που εξασφαλίζει πολύ χαμηλό θόρυβο (ειδικά, μεγάλο CMRR) και χρησιμοποιεί έναν εξασθενητή πολύ υψηλής ποιότητας.
Οι δυνατότητες σύνδεσης που προσφέρονται περιλαμβάνουν δύο ζεύγη balanced και τέσσερα ζεύγη single ended εισόδων καθώς και τέσσερα ζεύγη εξόδων, δύο single ended και δύο balanced από τα οποία δύο έξοδοι έχουν ρυθμιζόμενη στάθμη και δύο σταθερή (για συσκευές εγγραφής, υπογούφερ ή επεξεργαστές). Επίσης, για πρώτη φορά, η Bryston έχει ενσωματώσει, ως προαιρετική αναβάθμιση, την δυνατότητα τοποθέτησης του προενισχυτή phono BP-2 (για κεφαλές κινητού μαγνήτη). Για τους κατόχους κεφαλών κινητού πηνίου η εταιρία προσφέρει ειδικά σχεδιασμένους μετασχηματιστές step-up.
Ο προενισχυτής είναι διαθέσιμος σε πέντε διαφορετικά φινιρίσματα, με σασί πλάτους 17 ή 19 ιντσών, με δυνατότητα τοποθέτησης σε standard ρακ 19 ιντσών.

info: Solid Foundation, τηλ.: 210-956.8738, https://www.solidfoundation.gr/, https://bryston.com/