Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/11/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Εκδόσεις Signature για τα 801 D4 και 805 D4 της Bowers & Wilkins.

Εκδόσεις Signature για τα 801 D4 και 805 D4 της Bowers & Wilkins.
2023/06/28, [δ.τ.]

Ο ιστορικός κατασκευαστής από την Βρετανία χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό Signature σπανίως, για να ορίσει τις βελτιωμένες εκδόσεις σημαντικών ηχείων. Το καλοκαίρι παρουσιάστηκε η σειρά 800 Signature. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από το 1966, έτος ίδρυσης της εταιρίας, μόνο επτά σειρές απέκτησαν έκδοση Signature, κάτι το οποίο αποδεικνύει, κατά την B&W, την σημαντικότητα του χαρακτηρισμού.
Τα ηχεία που απέκτησαν έκδοση Signature είναι το 801 D4 και το 805 D4 (τέταρτη γενιά “Diamond”) και βασίζονται στην παράδοση του ηχείου Silver Signature, το οποίο παρουσιάστηκε το 1991, με στόχο να τιμήσει την μνήμη του ιδρυτή της εταιρίας, John Bowers.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, τα νέα ηχεία βασίζονται στα, ήδη κορυφαία, βασικά μοντέλα της σειράς 800 D4, και έχουν αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο εξαρτημάτων όσο και σε επίπεδο φινιρίσματος, όντας τα κορυφαία μοντέλα της εταιρίας και, ως εκ τούτου, οι ναυαρχίδες της.
Οι εκδόσεις Signature είναι διαθέσιμες σε δύο ειδικά φινιρίσματα, το Midnight Blue Metallic (που φαίνεται στις φωτογραφίες) και το California Burl Gloss, με το δεύτερο να είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό ηχείων, τουλάχιστον στην αρχή.

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.bowerswilkins.com/