Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Bowers & Wilkins: Νέα σειρά 600.

Bowers & Wilkins: Νέα σειρά 600.
2023/08/20, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε, μέσα στο καλοκαίρι, την έκτη -κατά σειρά- έκδοση της σειράς ηχείων 600, η οποία στοχεύει σε όσους αναζητούν λύσεις σε λογική τιμή. Το ενδιαφέρον είναι το trickle down των τεχνολογιών της εταιρίας.
Πράγματι, η νέα σειρά 600 είναι η πλέον προσιτή σειρά ηχείων της εταιρίας η οποία ενσωματώνει την τεχνολογία Continuum Cone στις μονάδες μεσαίων, σε αντικατάσταση των κλασικών κώνων από Kevlar, ενώ χρησιμοποιεί, επίσης, μια νέα έκδοση των τουίτερ που έχουμε δει στα ακριβότερα μοντέλα (Decoupled Double Dome).
Η σειρά περιλαμβάνει την ναυαρχίδα 603, μια σχεδίαση δαπέδου, τριών δρόμων με δύο γούφερ που χρησιμοποιούν κώνο από χαρτί, δύο μοντέλα βάσης/ραφιού, τα 606 και 607, ηχείο για κεντρικό κανάλι, το HTM6, καθώς και τρία ενεργά υπογούφερ, με κωδικούς ASW610XP, ASW610 και ASW608 με μονάδες δέκα ιντσών (τα δύο πρώτα) και οκτώ ιντσών (το τρίτο).
Τα ηχεία έχουν δίχρωμο φινίρισμα με μαύρες και λευκές μπάφλες και πλευρικές επιφάνειες επίσης σε μαύρο και λευκό (σατινέ) ή με νερά ξύλου.

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.bowerswilkins.com/