Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/05/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το Sound Burger επιστρέφει.

Το Sound Burger επιστρέφει.
2023/03/05, [δ.τ.]

Οι παλαιότεροι πιθανώς θα το θυμούνται: Πριν από σαράντα χρόνια περίπου, η Audio Technica είχε κυκλοφορήσει αυτό το φορητό πλατό. Τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε μια επετειακή, limited edition, έκδοση και -όπως συμβαίνει συνήθως- η εταιρία ανακοίνωσε ότι το AT-SB2022 θα παραμείνει στον κατάλογό της, σε μόνιμη βάση.
Το Sound Burger, όπως ονομαζόταν στην αρχική του εκδοχή, είναι μια σύγχρονη σχεδίαση η οποία διατηρεί την φορητότητα της αρχικής ιδέας (το θέμα, βεβαίως, είναι πόσο “φορητοί” είναι οι ίδιοι οι δίσκοι), τις κόμπακτ διαστάσεις και το μικρό βάρος αλλά έχει αρκετές προσθήκες, η σημαντικότερη των οποίων είναι η υποστήριξη Bluetooth ώστε να μπορεί να οδηγήσει ασύρματα ακουστικά και ασύρματα ηχεία, με αυτονομία που μπορεί να φτάσει τις δώδεκα ώρες.
Στο τεχνικό επίπεδο, έχουμε να κάνουμε με μια σχεδίαση που βασίζεται σε μετάδοση μέσω ιμάντα και κινητήρα DC, η οποία υποστηρίζει δίσκους 33 και 45 στροφών, με βραχίονα δυναμικά ζυγισμένο (κάτι απαραίτητο σε αυτό το είδος συσκευής).
Το πακέτο περιλαμβάνει καλώδιο σύνδεσης (TRS 3/5mm/RCA), καλώδιο USB για την φόρτιση (USB A/C) και κεφαλή η οποίο μπορεί να δεχτεί την ακίδα ATN3600L.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, https://www.videorythmos.gr/, https://www.audio-technica.com/