Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 31/01/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Audiotechnica: Νέο πλατό για τα 60 της χρόνια.

Audiotechnica: Νέο πλατό για τα 60 της χρόνια.
2022/11/01, [δ.τ.]

Η γνωστή εταιρία, στα πλαίσια της 60ης επετείου από την ίδρυσή της, ανακοίνωσε το πλατό AT-LP2022, ένα χειροκίνητο αναλογικό σύστημα περιορισμένης έκδοσης, με διαφανή πλίνθο από ακρυλικό υλικό.
Από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένο και το πλατό, το οποίο οδηγείται από ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κινητήρα μέσω ιμάντα. Το σύστημα διαθέτει βρόχο ελέγχου για την σταθερότητα των στροφών και το AT-LP2022 υποστηρίζει δύο ταχύτητες, 33 και 45σαλ.
Ο βραχίονας που συνοδεύει το πλατό είναι ευθύγραμμος, με στέλεχος από ανθρακονήματα και είναι ρυθμιζόμενος ως προς το VTA, στατικώς ζυγισμένος, με αντισκέιτινγκ το οποίο χρησιμοποιεί ελατήριο.
Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή της Audiotechnica να συνοδεύσει το AT-LP2022 με δύο ακίδες. Το διαιρούμενο headshell του βραχίονα (χρησιμοποιείται το AT-HS4) παραδίδεται με την κεφαλή AT-VM95E και την στάνταρντ ακίδα της, η οποία είναι ελλειπτική, αλλά ο χρήστης έχει στην διάθεσή του και μια δεύτερη ακίδα, την AT-VMN95SH, μια ειδική έκδοση με προφίλ Shibata, ενώ η κεφαλή μπορεί να δεχτεί και άλλες ακίδες, ανάλογα με την χρήση.
Η στήριξη του πλατό γίνεται με ειδικά, ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος πόδια, το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό και στην συσκευασία περιλαμβάνεται αφαιρούμενο κάλυμμα καθώς και καλώδια για την σύνδεση με τον προενισχυτή phono.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, https://www.videorythmos.gr/, https://www.audio-technica.com/