Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/06/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Naim Demo Day - Eκδήλωση για τους λάτρεις της θρυλικής Naim!

Naim Demo Day - Eκδήλωση για τους λάτρεις της θρυλικής Naim!
2023/06/24, [δ.τ.]

Η Naim, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες κατασκευής συσκευών υψηλής πιστότητας, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια της και, με την ευκαιρία, η Athens Pro Audio ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα, διοργανώνει μία μοναδική εκδήλωση την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα, 11743, απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, από τις 17:00 - 22:00). Στα πλαίσια της εκδήλωσης, εκτός από τα γενέθλια της εταιρίας, θα γίνει και η παρουσίαση της νέας σειράς Classic.
Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Mark Raggett, πρεσβευτής και μέλος της οικογένειας Naim τα τελευταία 40 χρόνια, και θα μιλήσει για όλα τα νέα προϊόντα, τις καινοτομίες και τις νέες τεχνολογίες της θρυλικής Βρετανικής εταιρίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Panorama Hall στον 6ο όροφο και κατά την διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τον νέο τελικό ενισχυτή Naim NAP 250, τον νέο προενισχυτή DAC και Streamer NSC 222 μαζί με το εξωτερικό τροφοδοτικό NPX 300, τα All-In-One Uniti Atom, Star και Nova, σε συνδυασμό με ηχεία και ακουστικά της Focal αλλά και με αναλογική πηγή το εξαιρετικό πικ-απ SME Model 12.
Ταυτόχρονα θα υπάρχει και ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής NAIT 50 Limited Edition. Ο NAIT 50, έκανε τα αποκαλυπτήριά του με αφορμή τα 50 χρόνια ζωής της Naim και είναι ο άξιος διάδοχος του θρυλικού NAIT 1 από το1983.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

info: Athens Pro Audio, τηλ.: 210-330.1031, https://www.athensproaudio.gr/, https://www.naimaudio.com/