Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/12/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο ηχείο δαπέδου από την Xavian.

Νέο ηχείο δαπέδου από την Xavian.
2022/11/10, [εταιρικό website]

Ο κατασκευαστής από την Τσεχία, παρουσίασε ένα νέο ηχείο δαπέδου, μικρότερο σε όγκο και με χαμηλότερη τιμή από το, επιτυχημένο κατά τα φαινόμενα, Concerto, το οποίο -πολύ λογικά- ονομάζεται Concertino.
Με βάση τις διαθέσιμες λεπτομέρειες, το Concertino είναι ένα ηχείο τριών δρόμων με φόρτιση bass reflex, το οποίο χρησιμοποιεί την γνωστή τεχνική τοποθέτησης του γούφερ κοντά στο δάπεδο ώστε να εκμεταλλεύεται την ενίσχυση που προσφέρει η εγγύτητα ενός ορίου του χώρου και ακολουθεί τις γνωστές πρακτικές της εταιρίας, δηλαδή βασίζεται σε ιδιαίτερα ποιοτικές καμπίνες με φινιρίσματα από φυσικό ξύλο και μεγάφωνα από την Scan-Speak, με διαφράγματα από Kevlar. Το bass reflex ακτινοβολεί προς το δάπεδο (επιλογή που εξασφαλίζει σταθερό ακουστικό φορτίο στην οπή ανάκλασης) και η Xavian αναφέρει ότι έχουν καταβληθεί προσπάθειες ώστε να είναι εύκολο, τόσο στην τοποθέτησή του στον χώρο, όσο και στην οδήγησή του, “σχεδόν από οποιοδήποτε ενισχυτή”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το Concertino είναι διαθέσιμο σε τέσσερα φινιρίσματα φυσικού ξύλου (Ροδόξυλο, Κερασιά, Καρυδιά και Βελανιδιά) καθώς και σε μαύρο και λευκό χρώμα με glossy βερνίκι.