Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Vertere Acoustics στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Vertere Acoustics στην ελληνική αγορά.
2022/11/15, [δ.τ.]

Η εταιρία του Touraj Moghaddam, είναι γνωστή για τα αναλογικά της δημιουργήματα, κυρίως τα πλατό, τους βραχίονες και τους προενισχυτής phono. Τώρα, τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Kosmas HiFi.
O κατάλογος της Vertere περιλαμβάνει τέσσερα πλατό (με κορυφαίο το RG-Reference Groove), τρεις βραχίονες και ισάριθμες κεφαλές, τροφοδοτικά για κινητήρες πλατό καθώς και έναν προενισχυτή phono, ενώ υπάρχει και μια μικρή συλλογή από καλώδια.
Προσφάτως, η Vertere ανακοίνωσε την νέα έκδοση του δημοφιλούς πλατό DG-1 η οποία έχει κωδικά DG-1 S, χρησιμοποιεί νέο έδρανο με υψηλότερης ποιότητας κατεργασία και χαμηλότερες ανοχές (κατά 50% περίπου, αναφέρει ο κατασκευαστής), σφαιρίδιο από καρβίδιο του βολφραμίου και τον βραχίονα Groove Runner S, του οποίου το στέλεχος είναι κατασκευασμένο από ένα σάντουιτς πολυμερούς υλικού, σε πολλές στρώσεις (10 συνολικά), μεταξύ των οποίων “τρέχουν” οι αγωγοί του σήματος που έχουν την μορφή τυπωμένου κυκλώματος και είναι, επίσης, βελτιωμένος με πλήρως ρυθμιζόμενη την κατακόρυφη έδραση (η οποία γίνεται με νήμα από Kevlar) και μεγαλύτερη ακρίβεια στην κατασκευή της οριζόντιας έδρασης (η οποία γίνεται με νήμα από nylon).
Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε την βελτιωμένη έκδοση του Phono-1 MkII, με κωδικό Phono-1 MkII L, με νέο τυπωμένο κύκλωμα, το οποίο περιλαμβάνει επιχρυσωμένες πίστες και έχει σχήμα “L” (από όπου και το όνομα της έκδοσης, προφανώς), καθώς και ανασχεδιασμένους διακόπτες προσαρμογής στην κεφαλή που διευκολύνουν τον χρήστη να κάνει τις επιλογές του.
Το τροφοδοτικό της συσκευής έχει μετακινηθεί στην κυρίως πλακέτα, επιλογή που, όπως αναφέρει ο κατασκευαστής, έχει μειώσει την αντίσταση εξόδου του και προσφέρεται ένας διακόπτης μέσω του οποίου μπορεί να επιλεγεί ο τρόπος γείωσης (Ground Lift, Soft Ground, Hard Ground).
Περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα της Vertere Acoustics μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Kosmas HiFi.

info: Kosmas HiFi, τηλ.: 210-382.8281, https://www.kosmasaudiovideo.gr/, https://www.vertereacoustics.com/