Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Prime Wireless Pro/SoundBase: Ενεργά ηχεία και ενισχυτής από την SVS.

Prime Wireless Pro/SoundBase: Ενεργά ηχεία και ενισχυτής από την SVS.
2022/11/04, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε πρόσφατα δύο νέα προϊόντα στην σειρά των ασύρματων συσκευών του. Το ενεργό ηχείο Prime Wireless Pro και o ολοκληρωμένος ενισχυτής SoundBase ανήκουν στην δεύτερη γενιά ασύρματων έξυπνων ηχείων και ασύρματου ενισχυτή της SVS και, σύμφωνα με την εταιρία ”φέρνουν ποιότητα ήχου αναφοράς στην κατηγορία των ασύρματων, συνδυάζοντας την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης με άφθονες επιλογές συνδεσιμότητας και έξυπνο, ευέλικτο έλεγχο".
Τα ηχεία Prime Wireless Pro υποστηρίζουν WiFi, Airplay 2 Chromecast και Bluetooth και διαθέτουν HDMI, είσοδο line, οπτική, είσοδο AUX 3,5 mm και Ethernet καθώς και έξοδο για subwoofer.
Τα ηχεία λειτουργούν ως master/slave ένα ενεργό και ένα παθητικό και ενσωματώνουν ενισχυτή συνολικής ισχύος 200W (4x50W) ο οποίος οδηγεί μέσω ενεργού/ψηφιακού φίλτρου τουίτερ με θόλο αλουμινίου ίντσας και μιντ/γούφερ 5,25 ιντσών. Ο ενσωματωμένος DAC είναι 24-bit/192kHz και υποστηρίζονται οι δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Music, Qobuz, iHeart, Pandora, YouTube, Sirius XM, Tidal, και Audible.
Ο έλεγχος μπορεί να γίνει μέσω εφαρμογής smartphone/επιτραπέζιου υπολογιστή (DTS Play-Fi), τηλεχειριστηρίου υπερύθρων, φωνητικών εντολών και, συμβατικά, από την πρόσοψη του ενεργού ηχείου.
Ο καινούριος Prime Wireless Pro SoundBase είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με ισχύ 2x150W, με DAC 24-bit /192 kHz, με δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω WiFi, Airplay 2, Bluetooth και Chromecast. Διαθέτει, ακόμη, είσοδο HDMI, είσοδο στάθμης line, ψηφιακή οπτική είσοδο, βοηθητική είσοδο 3,5mm και δυνατότητα σύνδεσης Ethernet, με έξοδο για υπογούφερ και εξόδους στάθμης line.
Ο έλεγχος είναι δυνατός μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή μέσω της εφαρμογής DTS Play-Fi, της οθόνης ή ενός τηλεχειριστηρίου υπερύθρων. Η οθόνη έχει δυνατότητα εμφάνισης της επιλεγμένης εισόδου, του ονόματος του καλλιτέχνη και του τίτλου του τραγουδιού καθώς και απεικόνισης της στάθμης, ενώ ο χρήστης έχει στη διάθεσή του 6 preset για άμεση πρόσβαση σε πηγές, αγαπημένες λίστες αναπαραγωγής και υπηρεσίες ροής
Τα ηχεία Prime Wireless Pro και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής SoundBase είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με τιμές €999 (Prime Wireless Pro) και €799 (SoundBase).

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, https://www.ultimateaudio.gr/, https://www.svsound.com/