Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο υπογούφερ από την Sonos.

Νέο υπογούφερ από την Sonos.
2022/09/13, [δ.τ.]

Το Sub Mini, το νέο ασύρματο subwoofer της Sonos, βασίζεται στον σχεδιασμό του μεγαλύτερου Sub της εταιρίας και φιλοδοξεί να αποτελέσει την λύση για όσους αναζητούν πολύ χαμηλές συχνότητες σε ένα οικοσύστημα Sonos με έναν πιο compact κυλινδρικό σχεδιασμό.
Το Sub Mini μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα μπάσα σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια και αποτελεί την πλέον πρόσφατη προσθήκη στον κατάλογο προϊόντων για οικιακό κινηματογράφο της εταιρίας, μετά τα soundbar Beam και Ray και κάνει πιο εύκολη από ποτέ την διαδικασία του streaming.
Το νέο υπογούφερ βασίζεται σε δύο μονάδες που φορτίζονται από την χαρακτηριστική καμπίνα κλειστού τύπου (που είδαμε για πρώτη φορά στο Sub), ακτινοβολώντας προς το εσωτερικό, μια επιλογή που μειώνει την παραμόρφωση, αναφέρει η εταιρία. Τα μεγάφωνα υποστηρίζονται από DSP το οποίο βελτιστοποιεί την απόδοση χαμηλά, έτσι ώστε το Sub Mini να είναι ιδανικός συνοδός για ηχεία μικρού όγκου, όπως το Beam, το Ray, το One και το One SL. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η μεταφορά της απόδοσης των χαμηλών συχνοτήτων στο sub, δίνει μεγαλύτερο περιθώριο για την σωστή απόδοση των μεσαίων/υψηλών από αυτά.
Αν και η βασική ιδέα της καμπίνας προέρχεται από το Sub, σε αντίθεση με αυτό, η διατομή της είναι κυλινδρική. Αυτό κάνει το Mini Sub πιο κομψό και του επιτρέπει να ενσωματωθεί καλύτερα σε περισσότερους χώρους, ακόμη και αν αυτοί είναι περιορισμένων διαστάσεων.
Ανήκοντας στο οικοσύστημα της Sonos, το Sub Mini ενσωματώνεται πολύ εύκολα, με λίγα μόνο βήματα μέσω του app της εταιρίας, ενώ ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία TruePlay για να βελτιστοποιήσει το τελικό αποτέλεσμα, με βάση τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου.
Το Sub Mini θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο ματ χρώμα, από τις 6 Οκτωβρίου στην τιμή των €499.

info: Δ.&Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε., τηλ.: 210-941.0888, https://www.damkalidis.gr/, https://www.sonos.com/