Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Bluetooth Box από την Pro-Ject Audio.

Bluetooth Box από την Pro-Ject Audio.
2022/09/30, [δ.τ.]

Για την περίπτωση που κάποιος θέλει να streamάρει ασύρματα στο, κατά τα άλλα, συμβατικό του σύστημα, η Pro-Ject έχει μια απλή και προσιτή λύση, που κινείται στο κορυφαίο επίπεδο ποιότητας που επιτρέπει η τεχνολογία Bluetooth: Το ΒΤ Box E HT.
Η συσκευή είναι όσο απλή πρέπει, επιτρέποντας στον χρήστη να κάνει όλα τα απαραίτητα. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει εύκολο pairing, με οκτώ μνήμες ώστε να “θυμάται” ισάριθμες ασύρματες πηγές (της οικογένειας ή/και φίλων) και να συνδέεται αυτόματα και χωρίς κάποια διαδικασία, αναλογική έξοδο single ended (RCA) και οπτική ψηφιακή έξοδο (Toslink), επιλεγόμενες μέσω διακόπτη, ώστε να μπορεί να συνδεθεί απευθείας στον προενισχυτή ή σε κάποιον DAC και καλή εμβέλεια για χρήση στο σπίτι, η οποία μπορεί να φτάσει τα 10m αν υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ πομπού και δέκτη.
Στο κομμάτι του ίδιου του streaming, χρησιμοποιείται η έκδοση 5.0 της τεχνολογίας Bluetooth και υποστηρίζεται ο codec aptX-HD (τον οποίο, θυμίζουμε, πρέπει να υποστηρίζει και η πηγή), ώστε να είναι η δυνατή η μετάδοση streams με ανάλυση 24-bit/48kHz.
Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό φινίρισμα, στην τιμή των €149,-

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.project-audio.com/