Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα soundbars από την Polk Audio.

Νέα soundbars από την Polk Audio.
2022/09/06, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε προσφάτως δύο νέα soundbars, με κωδικούς MafniFi Max AX και Magnifi Max ΑΧ SR, αμφότερα με δυνατότητα αποκωδικοποίησης πληροφορίας ύψους και κατάλληλα για... “όλες τις χρήσεις”, όρος που περιλαμβάνει, εκτός του οικιακού κινηματογράφου, το gaming και την ακρόαση μουσικής.
Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν αποκωδικοποίηση Dolby Atmos και DTS:X, βασίζονται σε ένδεκα συνολικά μεγάφωνα καθώς και στην τεχνολογία SDA (Stereo Dimensional Array) που έχει αναπτύξει η ίδια η Polk Audio, ενώ συνοδεύονται και από ασύρματα υπογούφερ. Η βασική τους διαφορά έγκειται στο ότι το μοντέλο με την κατάληξη “SR” συνοδεύεται και από ασύρματους δορυφόρους, οι οποίοι παίζουν τον ρόλο του ηχείου surround.
Και οι δύο μπάρες υποστηρίζουν σύνδεση με την τηλεόραση μέσω eARC, streaming και διαθέτουν ρυθμούς λειτουργίας ανάλογα το πρόγραμμα (Ταινίες, Προγράμματα τηλεόρασης, Μουσική, Παιχνίδια). Το υπογούφερ που συνοδεύει τις δύο μπάρες βασίζεται σε ένα μεγάφωνο 10 ιντσών το οποίο ακτινοβολεί προς το δάπεδο.
Τα Magnifi MAX AX περιλαμβάνουν και όλες τις συνήθεις λειτουργίες όπως το Night Mode (για χρήση σε ώρες κοινής ησυχίας) και το Voice Adjust (για ευκρινέστερη απόδοση των διαλόγων). Και οι δύο μπάρες υποστηρίζουν Wi-Fi streaming, AirPlay 2, Google Chromecast και Spotify Connect.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, https://www.kinotechniki.gr/, https://www.polkaudio.com/