Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Πολυκαναλικό θηρίο από την Musical Fidelity.

Πολυκαναλικό θηρίο από την Musical Fidelity.
2022/10/05, [δ.τ.]

Αν, πραγματικά, χρειάζεστε πολυκαναλικό τελικό, καλόν είναι να βασιστείτε σε ένα μηχάνημα από σοβαρό κατασκευαστή που γνωρίζει από πολλά βατ. Η Musical Fidelity είναι ένας τέτοιος κατασκευαστής και ο M6x250.7 είναι ένα τέτοιο μηχάνημα, το οποίο, ανήκει στην σειρά M6x και προσπαθεί να λύσει το, ενίοτε σοβαρό, πρόβλημα του headroom που συχνά έχουν τα πολυκαναλικά συστήματα.
Το λύνει, με καλή ψύξη καταρχήν. Κάθε κανάλι από τα επτά του τελικού έχει την δική του, βαριά -κρίνοντας εξ' όψεως- ψύκτρα, ένα γεγονός που επιτρέπει στην συσκευή να “ανέβει” μέχρι τα 7x250W σε φορτία 4Ω με δυνατότητα 400W κορυφής ανά κανάλι (υποθέτουμε με περιορισμένο ταυτοχρονισμό, αλλά και πάλι...), από στάδια ισχύος τάξης ΑΒ, χωρίς την ανάγκη ανεμιστήρων, παραμένοντας σε λογικά πλαίσια από την άποψη των διαστάσεων του σασί. Κάθε κανάλι έχει το δικό του τροφοδοτικό, με τέσσερις ηλεκτρολυτικούς και υπάρχουν δύο μεγάλοι δακτυλιοειδείς μετασχηματιστές, ειδικά σχεδιασμένοι, με το μυαλό στον χαμηλό θόρυβο, αναφέρει η εταιρία.
Κάθε κανάλι έχει balanced (XLR) και single ended (RCA) είσοδο, καθώς επίσης και έξοδο για daisy-chaining ενισχυτών. Οι βαριές μπόρνες στην έξοδο, είναι αυτονόητες.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, https://www.exclusiveaudio.gr/, https://www.musicalfidelity.com/