Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


M6x DAC: Dual mono μετατροπέας d/a από την Musical Fidelity.

M6x DAC: Dual mono μετατροπέας d/a από την Musical Fidelity.
2022/09/05, [δ.τ.]

Ο νέος DAC των Βρετανών βασίζεται στα νέα τσιπ της ESS, χρησιμοποιεί την γνωστή τεχνολογία Time Domain Jitter Elimination και είναι σχεδιασμένος ως dual mono από το στάδιο μετατροπής του ψηφιακού σήματος, μέχρι τις διπλές εξόδους του. Αυτό σημαίνει, φυσικά, δύο ολοκληρωμένα της ESS, ένα ανά κανάλι καθώς και single ended και balanced εξόδους με τα δικά τους στάδια απομόνωσης, ενώ και η τροφοδοσία είναι αναλόγως προσεγμένη με τους “Super Silent” μετασχηματιστές της εταιρίας να τροφοδοτούνται από τοπικά φίλτρα EMI και κύκλωμα καταστολής του DC στην τάση τροφοδοσίας.
Στις δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνονται τέσσερις συμβατικές ψηφιακές είσοδοι (ομοαξονική, δύο οπτικές και AES/EBU), όλες με δυνατότητα 24/192 καθώς και θύρα USB v2.0, ικανή να διαχειριστεί 32/768, DSD256 (DoP) και DSD512 (native). Υπάρχει, ακόμη, έξοδος ακουστικών (TRS, 6,35mm), η οποία οδηγείται από ενισχυτή με δυνατότητα 1,5W/32Ω. Το περίβλημα της συσκευής είναι το κλασικό “βαρύ” της MF.
Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του re-clocker και upsampler, τα οποία μπορεί να ενεργοποιήσει κατά το δοκούν καθώς επίσης και δυνατότητα επιλογής ψηφιακού φίλτρου (μεταξύ επτά συνολικά).

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, https://www.exclusiveaudio.gr/, https://www.musicalfidelity.com/