Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Φορητό, ασύρματο ηχείο από την Devialet.

Φορητό, ασύρματο ηχείο από την Devialet.
2022/11/08, [δ.τ.]

Οι Γάλλοι, μετά την επιτυχία των Phantom, “κατεβάζουν” τις ιδέες και τις τεχνολογίες τους σε ένα μικρότερο αλλά πάντα έξυπνο, ασύρματο ηχείο, ικανό για ήχο 360°, μια κίνηση η οποία, όπως αναφέρουν, στοχεύει στο να αλλάξει τον χώρο του φορητού ηχοσυστήματος.
Το Mania, όπως ονομάζεται το νέο προϊόν, βασίζεται σε δύο τεχνολογίες της εταιρίας, την ASC (Active Stereo Calibration) και την SAM (Speaker Active Matching). Η πρώτη, χρησιμοποιεί τέσσερα μικρόφωνα προκειμένου να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για την ακουστική του χώρου, ώστε το ηχείο να προσαρμοστεί σωστά σε αυτόν, ενώ η δεύτερη εξασφαλίζει απόκριση που φτάνει τα 30Hz, στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων, από δύο υπογούφερ που λειτουργούν ως push-pull.
Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι το Mania, αν και μικρό σε διαστάσεις και βάρος, με ύψος 170 χιλιοστά και βάρος 2,3 κιλά, έλκει τις γραμμές του από τα πολύ επιτυχημένα Phantom, με το σφαιρικό του σχήμα και το πολύ προσεγμένο φινίρισμα, ενώ όσοι θα ήθελαν το κάτι παραπάνω στο θέμα της φυσικής παρουσίας η έκδοση “Paris Opera” έχει τελειώματα από χρυσό και περιλαμβάνει ένα docking station για την φόρτιση, το οποίο είναι διαθέσιμο και για τα κανονικά μοντέλα, αλλά με πρόσθετη χρέωση.
Το Mania μπορεί να πραγματοποιήσει streaming μέσω Wi-Fi και Bluetooth (v5.0) και υποστηρίζει Spotify Connect και Airplay 2. Ο χειρισμός του γίνεται από την εφαρμογή της Devialet.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.devialet.com/