Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/12/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Px8: Νέα κορυφαία ασύρματα ακουστικά από την B&W.

Px8: Νέα κορυφαία ασύρματα ακουστικά από την B&W.
2022/09/28, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε, στις αρχές του Φθινοπώρου, τα Px8, ένα μοντέλο που θα παίξει τον ρόλο της ναυαρχίδας στην σειρά ασύρματων ακουστικών του με ενεργό καταστολή θορύβου.
Το νέο μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα ANC που χρησιμοποιούν τα Px7 S2, η οποία, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου είναι εξαιρετικά επιτυχημένη. Οι μονάδες βασίζονται στην τεχνολογία της εταιρίας από τους carbon θόλους που χρησιμοποιεί στην κορυφαία σειρά ηχείων 700 και συνδυάζουν μεγάλη ταχύτητα και χαμηλές παραμορφώσεις σε ολόκληρο το φάσμα. Επιπροσθέτως, η εσωτερική κατασκευή κάθε κάψας δίνει στο driver μια συγκεκριμένη κλίση, η οποία εξασφαλίζει την σωστή απόσταση από το αυτί. Το αποτέλεσμα, αναφέρει η Bowers & Wilkins είναι ακόμη καλύτερο από αυτό που παίρνει ο ακροατής από το Px7.
Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε δύο φινιρίσματα από δέρμα, μαύρο και καφέ, διαθέτουν σκελετό από χυτό αλουμίνιο με τα μαξιλαράκια να κατασκευάζονται από αφρό μνήμης. Όλα τα δερμάτινα μέρη χρησιμοποιούν δέρμα Nappa.
Η τεχνολογία καταστολής θορύβου χρησιμοποιεί συνολικά έξι μικρόφωνα, από τα οποία τα δύο υποστηρίζουν την ομιλία για την περίπτωση που το ακουστικό χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τηλέφωνο. Η ασύρματη τεχνολογία βασίζεται σε codec aptX της Qualcom, αλλά τα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν τόσο μέσω USB-C όσο και μέσω συμβατικής, αναλογικής γραμμής, η οποία είναι τερματισμένη σε TRS 3,5mm. Το DSP που χρησιμοποιείται έχει ανάλυση 24-bit.
Η παρουσίαση των Px8 συνέπεσε με σημαντική αναβάθμιση της εφαρμογής Music App της εταιρίας, η οποία επιτρέπει το άμεσο streaming από αντίστοιχες υπηρεσίες (Deezer, Qobuz, Tidal), διαθέτει ισοσταθμιστή και επιτρέπει τον έλεγχο του ANC.

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.bowerswilkins.com/