Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Workshop στο Black Box AV Show 2022

Workshop στο Black Box AV Show 2022
2022/10/31, [δ.τ.]

Στα πλαίσια του Black Box AV Show 2022, το Σάββατο, 5/11 θα πραγματοποιηθεί το workshop με θέμα “Οι Δρόμοι προς την Υψηλή Πιστότητα”, μια συζήτηση με ειδικούς, ανθρώπους της αγοράς και ερευνητές για το παρόν και το μέλλον του HiFi.
Με βάση τα όσα αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση:
”Έχοντας αφήσει πίσω μας την πρώτη εικοσαετία του 21ου αιώνα, οι διαθέσιμες τεχνολογίες για την αναπαραγωγή ήχου υψηλής πιστότητας είναι περισσότερες από ποτέ και οι επιλογές που έχει απέναντι του ο χρήστης συναρπαστικές. Ποιές είναι οι δυνατότητες και οι προκλήσεις απέναντι στις οποίες βρισκόμαστε σήμερα, τι πρέπει να περιμένουμε στο εγγύς μέλλον και πώς τοποθετούνται οι άνθρωποι της βιομηχανίας και της έρευνας σε όλα αυτά;
Στην συζήτηση θα συμμετέχουν (αλφαβητικώς) ο Jesus Agnew, Μηχανικός Επαγγελματικών Συστημάτων Ήχου, Agnew Analog Reference Instruments με θέμα “Η παράδοση της μηχανολογίας υψηλής ακρίβειας στην ψηφιακή εποχή: Η επιστροφή του δίσκου βινυλίου και της μαγνητοταινίας", ο Γιάννης Μουρτζόπουλος, Καθηγητής, Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πάτρων, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, με θέμα “Συνοψίζονται οι διαφαινόμενες τεχνολογικές εξελίξεις για τα ηχητικά συστήματα του οικιακού χώρου κυρίως για τον τρισδιάστατο ήχο και καταγράφονται οι περιορισμοί των τεχνολογιών αυτών τόσο ως προς την εμπειρία ακρόασης, όσο και ως προς τις σύγχρονες και αναδυόμενες πρακτικές πρόσβασης του ακροατή στη μουσική πληροφορία", ο Οδυσσέας Τσακιρίδης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής/Τμήμα Ηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Συνιδρυτής της Tsakiridis Devices, με θέμα “Μέθοδοι μέτρησης της ακουστικής του χώρου με συστήματα χαμηλού κόστους", ο Νίκος Φανάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Συνιδρυτής hArt Lab, Υπεύθυνος τεχνικής σχεδίασης και παραγωγής, με θέμα “All in One συσκευές, αλλά All in One σχεδίαση;", η Δήμητρα Φλούδα, Μεταπτυχιακό Τμήμα Σπουδών Ακουστικού Σχεδιασμού & Ψηφιακού Ήχου, Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα “Καταγραφή συνηθειών ακρόασης μουσικής στην Ελλάδα, παρουσίαση των σημαντικότερων αποτελεσμάτων της έρευνας” και ο Χρήστος Χατζηστάμου, Mastering Engineer, CEO, Athens Pro Audio, με θέμα “Τι καθορίζει τον καλό ήχο;".
Η διάρκεια της κάθε εισήγησης θα είναι 10'. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση. Οι ομιλητές είναι, όλοι πολύ ενδιαφέροντες, να είστε εκεί!
Το Black Box Audio Video Show θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, 106 82, Αθήνα), στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2022.
Η γενική είσοδος είναι €5 για την κάθε ημέρα του show και εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο.

info: Black Box, τηλ.: 216.809.2969, https://blackboxshow.gr/