Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έρχεται το Black Box Audio Video Show 2022.

Έρχεται το Black Box Audio Video Show 2022.
2022/10/14, [δ.τ.]

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το Black Box Audio Video Show στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, 106 82, Αθήνα), στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2022.
Το brand name Black Box περιγράφει έναν χώρο έντασης, πρωτοπορίας, συγκινήσεων που πάλλεται σαν... ηχείο. Στο Black Box Audio Video Show η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη, ο ήχος σε κατακλύζει, οι εικόνες σε μαγνητίζουν. Μια έκθεση που προϊδεάζει τους εκθέτες και τους επισκέπτες πως δεν μοιάζει με καμία άλλη, τους καλεί να δημιουργήσουν μαζί μια pop-up wonderland ήχου και εικόνας με πρωτόγνωρη ένταση, αναφέρει ο διοργανωτής.
Η οικονομική δυστοκία των τελευταίων ετών η οποία έπληξε κυρίως τις εταιρείες οι οποίες εμπορεύονται συσκευές ήχου και εικόνας σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη αισιοδοξία ότι η οικονομική κατάσταση θα αντιστραφεί τα έτη που έπονται, οδήγησε τους διοργανωτές να συστήσουν – ξανά - τις συσκευές ήχου και εικόνας υψηλών επιδόσεων σε ένα ευρύτερο κοινό. Ο ιδανικός χώρος για την πραγματοποίηση ενός show υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών αποτελεί το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί αίθουσες και δωμάτια από 18 έως 160 τετραγωνικά μέτρα για να ακούσει και να δει Hi-End εταιρείες ήχου, ηχοσυστήματα Hi-Fi, τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets. Πολλές εκπλήξεις, happenings, events και μουσικά δρώμενα, θα λάβουν χώρα στο Black Box Audio Video Show, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι του show αποτελεί το music & book market με πώληση βινυλίων και CD υψηλής πιστότητας από τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρείες του κόσμου καθώς και πληθώρα σχετικών βιβλίων σε ένα μοναδικό περιβάλλον.
Παράλληλα με το show, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν live συναυλίες από καταξιωμένους μουσικούς. Το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, η Αποστολία Ζώη και η μπάντα της θα ξεσηκώσει το κοινό σε ένα ανατρεπτικό μουσικό πρόγραμμα με ξένες και ελληνικές επιτυχίες ενώ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η Εύα Κοτανίδη θα το ταξιδέψει στην γαλλική μουσική σκηνή!
Όλοι οι επισκέπτες, με το εισιτήριό τους, μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα τα οποία περιλαμβάνουν μία τηλεόραση Android 50 ιντσών, έναν προβολέα 4Κ, ένα σετ ηχείων της ELAC, ένα πικάπ καθώς και βινύλια.
Χορηγοί επικοινωνίας του Black Box Audio Video Show είναι ο υψηλής ακροαματικότητας, και αγαπημένος σε όλους, μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός Kiss FM και ο Rebel FM, το περιοδικό Yellow Box το οποίο έχει εδραιωθεί στην αγορά του ήχου και της εικόνας τα τελευταία 2,5 χρόνια, ενώ παράλληλα θα επικοινωνηθεί στο καταναλωτικό κοινό σε αφίσες που θα αναρτηθούν σε διάφορα καταστήματα (μουσικού ενδιαφέροντος, εστίασης, κλπ), στα social media, καθώς σε ειδησεογραφικά και μουσικά περιοδικά του ευρύτερου χώρου.
Η γενική είσοδος είναι €5 για την κάθε ημέρα του show και εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο.

info: Black Box, τηλ.: 216.809.2969, https://blackboxshow.gr/