Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Thivan Labs στην ελληνική αγορά.

Η Thivan Labs στην ελληνική αγορά.
2021/03/20, [δ.τ.]

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εταιρία από το Βιετνάμ, η Thivan Labs, εισήλθε προσφάτως στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για έναν κατασκευαστή με σημαντική ποικιλία συσκευών, που φαίνεται ότι αγαπά τις λυχνίες και τις single ended τοπολογίες, αλλά δεν διστάζει να μπει και στον χώρο του streaming, της υψηλής ανάλυσης και του... Bluetooth.
Πίσω από την Thivan βρίσκονται οι Thi Hoang Nguyen και Van Anh Nguyen, οι οποίοι ηγούνται μια ομάδας σχεδιαστών που δίνουν έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, την ηχητική ποιότητα και την προσεγμένη αισθητική, με βάση τα όσα αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.
Η εταιρία διαθέτει αυτή την στιγμή μια πλήρη σειρά ενισχυτών, με οκτώ ολοκληρωμένους βασισμένους σε όλες τις... σημαντικές λάμπες (805, 833, 211, 300B), από τους οποίους οι επτά είναι single ended και ένας βασίζεται σε στάδιο ισχύος push-pull (με 5998). H σειρά των λαμπάτων ενισχυτών συμπληρώνεται με δύο τελικούς (τον δικαναλικό 845 σε δύο εκδόσεις και τον μονομπλόκ 572/811), τέσσερις ενισχυτές με έξοδο για οδήγηση ηχείων και ακουστικών, τέσσερις προενισχυτές (έναν phono, δύο προενισχυτές line/phono και έναν προενισχυτή μικροφώνου) καθώς και τρεις DAC, όλοι με δυνατότητα χειρισμού σημάτων υψηλής ανάλυσης. Η εταιρία διαθέτει, ακόμη, έναν τελικό με ημιαγωγικό στάδιο εξόδου, τον SA-5.
Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η σειρά ηχείων της Thivan, η οποία ξεκινά από τα “συντηρητικά” δίδρομα βάσης/ραφιού S3, τα δαπέδου S6 και τα Full range 10 Mk ΙΙΙ (με μονάδα 10 ιντσών) και καταλήγουν σε δύο μοντέλα με χοάνη (Grand Horn και Eros 9) και πέντε μοντέλα ανοικτής μπάφλας (Anteros 3, 8 και 9, Grand Open και Open 100). Η συλλογή ηχείων περιλαμβάνει, ακόμη, ένα soundbar, ένα υπογούφερ και ένα κεντρικό ηχείο που μπορεί να υποστηρίξει τα S3 και S6 σε πολυκαναλικά συστήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο της Thivan στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), https://www.akoustiki-kritis.gr/, https://thivanlabs.com/