Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


SVS 3000 Micro: Σοβαρό μπάσο, αστείες διαστάσεις!

SVS 3000 Micro: Σοβαρό μπάσο, αστείες διαστάσεις!
2021/03/19, [δ.τ.]

Με διαστάσεις που δεν ξεπερνούν τα 25 εκατοστά σε κάθε πλευρά, το SVS 3000 Micro είναι ένα υπογούφερ που δεν θα κουράσει με την τοποθέτησή του. Αλλά η SVS δεν αρκέστηκε, φυσικά σε κάτι που είναι απλώς... “μικρό”, τραβώντας όσο μπορούσε περισσότερο το σκοινί της εξέλιξης. Το αποτέλεσμα είναι ένα sub που αντλεί τεχνολογία από την κορυφαία σειρά 16-Ultra, κατεβαίνει μέχρι τα 23Hz (-3dB) και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο.
Το 3000 Micro βασίζεται σε δύο μονάδες οκτώ ιντσών με αντεστραμμένη ανάρτηση η οποία είναι προοδευτικής σκληρότητας και επιτρέπει μεγάλες διαδρομές. Τα δύο μεγάφωνα οδηγούνται συμφασικά από έναν ενισχυτή της σειράς Sledge της εταιρίας (STA800D2), με διακοπτικό στάδιο εξόδου που αποδίδει 800/2.500W (RMS/κορυφής) και είναι τοποθετημένα κατοπτρικά στην καμπίνα, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κραδασμοί. Η ίδια η καμπίνα είναι κατασκευασμένη από MDF με πολύ μεγάλο πάχος στα πλευρικά τοιχώματα και εσωτερικές ενισχύσεις.
Το πακέτο ενισχυτής/μεγάφωνα υποστηρίζεται από ένα “βαρύ” DSP της Analog Devices, στα 50MHz, το οποίο επιτρέπει επεξεργασία στα 56 bit.
Ο χρήστης έχει πρόσβαση στις δυνατότητες του sub μέσω της ειδικής εφαρμογής της SVS, η οποία τρέχει σε iOS και Android. Μπορεί να ρυθμίσει τα βασικά, δηλαδή την στάθμη και το mode λειτουργίας, ώστε να προσαρμόζει το 3000 Micro στο είδος του προγράμματος αλλά έχει πρόσβαση και σε ένα σημαντικό αριθμό άλλων ρυθμίσεων, μεταξύ των οποίων η συχνότητα cross, ο παραμετρικός ισοσταθμιστής τριών περιοχών, η φάση και η αντιστάθμιση του χώρου (Room Gain). Η σύνδεση της εφαρμογής γίνεται μέσω Bluetooth, επομένως το sub μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε και είναι αμφίδρομη επομένως υπάρχει -σε πραγματικό χρόνο- απεικόνιση της κατάστασης του sub.
Το 3000 Micro είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε μαύρη και λευκή λάκα.

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, https://www.ultimateaudio.gr/, https://www.svsound.com/