Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τρία νέα ασύρματα ηχεία στη σειρά X-Series, από την Sony.

Τρία νέα ασύρματα ηχεία στη σειρά X-Series, από την Sony.
2021/04/21, [δ.τ.]

H Sony παρουσίασε τρία ασύρματα φορητά ηχεία κατάλληλα για κάθε χρήση, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, προσεγμένη αισθητική και πολλές δυνατότητες. Τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν πριν από μερικές ημέρες είναι το SRS-XG500, το SRS-XP500 και το SRS-XP700.
Όλα τα ηχεία διαθέτουν πολλαπλά τουίτερ για την δημιουργία ενός σωστού ηχητικού πεδίου, δύο στην περίπτωση των XG και XP-500 και τέσσερα στην περίπτωση του XP700, με το τέταρτο, στην τελευταία περίπτωση, να ακτινοβολεί προς την πίσω πλευρά, υποστηρίζοντας την λειτουργία Omnidirectional Party Sound. Και τα τρία ηχεία υποστηρίζουν τις λειτουργίες Mega Bass και Live Sound της Sony, οι οποίες εξασφαλίζουν καλής ποιότητας χαμηλές συχνότητες (η πρώτη) και βελτιωμένη αίσθηση του χώρου (η δεύτερη) ενώ είναι ανθεκτικά σε δύσκολες συνθήκες χρήσης σε εξωτερικούς χώρους, με το ΧG500 να πληροί τις προδιαγραφές IP66 και τα XP500 και XP700 να πληρούν τις προδιαγραφές IPX44.
Η Sony έχει δώσει προσοχή στις μπαταρίες των ηχείων και προσφέρει την λειτουργία Battery Care Mode, η οποία σταματά αυτόματα τη φόρτιση του ηχείου, όταν αγγίξει το 100% της χωρητικότητας, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενώ υπάρχει και δυνατότητα γρήγορης επαναφόρτισης.
Όπως συμβαίνει, παραδοσιακά, με τα ηχεία του είδους, υπάρχει δυνατότητα εφέ φωτισμού και στην περίπτωση των τριών νέων ηχείων, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέσα από μια ποικιλία διαφορετικών μοτίβων προσφέροντας ενέργεια στα πάρτι ή χαλαρωτικές αποχρώσεις κατάλληλες για μια ήσυχη νύχτα. Οι δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνουν Bluetooth και θύρα USB μέσω τις οποίας μπορεί να πραγματοποιηθεί playback αρχείων, ενώ η λειτουργία Party Connect επιτρέπει την συγχρονισμένη σύνδεση πολλών ηχείων (μέχρι 100) για μεγάλες εγκαταστάσεις. Και τα τρία μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καραόκε, διαθέτοντας είσοδο μικροφώνου και μουσικού οργάνου.
Η νέα σειρά είναι συμβατή και με τις δύο εφαρμογές της Sony, Music Center και Fiestable. Με την Music Center μπορείτε να επιλέξετε λίστες αναπαραγωγής, να ακούσετε το επόμενο τραγούδι, να αλλάξετε μοτίβα φωτισμού και λειτουργίες ήχου απευθείας από το κινητό σας, ενώ η εφαρμογή Fiestable σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη δημιουργία λίστας αναπαραγωγής πάρτι και σε λειτουργίες καραόκε, όπως το Voice Changer και το Echo, καθώς και σε μια σειρά από ηχητικά εφέ.
Τα SRS-XP700, SRS-XP500 και SRS-XG500 θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2021.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/