Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα αναβάθμιση Sonos με υποστήριξη DTS Digital Surround.

Νέα αναβάθμιση Sonos με υποστήριξη DTS Digital Surround.
2021/11/22, [δ.τ.]

Η Sonos ανακοίνωσε ότι είναι άμεσα διαθέσιμη στα app stores η αναβάθμιση του λογισμικού Sonos S2, με αρκετές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση του λογισμικού μέσα από την εφαρμογή Sonos (Ρυθμίσεις|Σύστημα|Ενημερώσεις Συστήματος| Έλεγχος για Ενημερώσεις).
Στην εφαρμογή της Sonos είναι άμεσα διαθέσιμη η αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround στα προϊόντα Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase και Amp στην ενημέρωση S2. Οι χρήστες θα βλέπουν ένα σήμα στην οθόνη αναπαραγωγής της εφαρμογής Sonos όταν αναπαράγουν περιεχόμενο DTS Digital Surround. Επίσης, με την νέα αναβάθμιση θα προσφέρεται εξοικονόμηση μπαταρίας σε Roam και Move καθώς, μέσω της σχετικής ρύθμισης, τα φορητά ηχεία θα απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 30 λεπτά αδράνειας.
Εκτός από τα παραπάνω, θα προσφέρονται ρυθμίσεις EQ στην οθόνη αναπαραγωγής με τους χρήστες iOS να μπορούν πλέον να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις EQ, συμπεριλαμβανομένων των πρίμων, των μπάσων και της έντασης. Για να γίνει αυτό, ο χρήστης θα πρέπει απλώς να πατήσει τη γραμμή ολίσθησης της έντασης και το κουμπί ισοσταθμιστή στη δεξιά πλευρά.
Η υποστήριξη σε Android θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες, ενώ, σύντομα, θα είναι διαθέσιμη η υποστήριξη για το Amazon Music Ultra HD και το Dolby Atmos Music.

info: Δ.&Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε., τηλ.: 210-941.0888, https://www.damkalidis.gr/, https://www.sonos.com/