Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Οι κεφαλές της Skyanalog στην ελληνική αγορά.

Οι κεφαλές της Skyanalog στην ελληνική αγορά.
2021/03/10, [δ.τ.]

Ένας όχι πολύ γνωστός κατασκευαστής κεφαλών, ο οποίος, από το 1999, εξειδικεύεται στις κατασκευές OEM για πολλές γνωστές φίρμες ανά τον κόσμο, έχει δημιουργήσει τα δικά του μοντέλα τα οποία, πλέον, είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά από την “Ακουστική Κρήτης”.
Την στιγμή αυτή, η εταιρία διαθέτει μια σειρά κεφαλών, την G, η οποία περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα, G1, G2, G3. Όλες οι κεφαλές είναι κινητού πηνίου με γεννήτρια iron cross, όπου χρησιμοποιείται σίδηρος υψηλής καθαρότητας και βασίζονται σε ακίδες από διαμάντι με προφίλ “Super Line Contact”, το οποίο θεωρείται η καλύτερη επιλογή για την απόδοση των πολύ υψηλών συχνοτήτων και την χαμηλότερη δυνατή φθορά των δίσκων. Οι κεφαλές έχουν ίδια ευαισθησία (0,35mV/3,54cm/s) και κοινά χαρακτηριστικά διαχωρισμού και ισορροπίας καναλιών, 30dB/1kHz και >0,5dB αντιστοίχως.
Η βασική διαφορά μεταξύ των τριών μοντέλων είναι το στέλεχος, το οποίο κατασκευάζεται από Βόριο στην G1, Ρουμπίνι στην G2 και Σάπφειρο στην G3 και είναι η αιτία για την ευρύτερη απόκριση της τελευταίας, η οποία φθάνει τα 20Hz-30kHz (±1dB), σε σχέση με τα μοντέλα G1 και G2, των οποίων η αντίστοιχη επίδοση είναι 20Hz-25kHz (±1dB).
Το κέλυφος των κεφαλών κατασκευάζεται από αλουμίνιο και η μάζα τους (10gr), σε συνδυασμό με την ενδοτικότητά τους (10μm/mΝ) τις κάνουν κατάλληλες για χρήση με βραχίονες μέσης ενεργού μάζας.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), https://www.akoustiki-kritis.gr/, http://www.skyanalog.com/