Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Black/White: Νέο καλώδιο τροφοδοσίας από την Physical Wire.

Black/White: Νέο καλώδιο τροφοδοσίας από την Physical Wire.
2021/03/13, [δ.τ.]

Μετά τις σειρές Red και Blue, μέσω των οποίων συστήθηκε στην ελληνική αγορά με τρόπο πολύ πειστικό, ο Έλληνας κατασκευαστής καλωδίων παρουσίασε το καλώδιο τροφοδοσίας Black/White.
Το Black/White έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά τις κορυφαίες σειρές Red και Blue, και -σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου- ανεβάζει την ηχητική απόδοση σε κορυφαία επίπεδα, με την εταιρία να δηλώνει ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα καλώδια ρεύματος που κυκλοφορούν σε οποιαδήποτε τιμή.
Το καλώδιο κατασκευάζεται σε 2 εκδόσεις την Low (L) και την High (H), με την πρώτη να έχει “έναν πιο κορεσμένο τόνο στα μεσοχαμηλά”. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται στη σειρά Black/White είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται στις σειρές Red και Blue, δηλαδή πρόκειται για αγωγούς από καθαρό χαλκό ελληνικής έλασης και από ασήμι, επίσης υψηλής καθαρότητας. Η διάφορα είναι ότι στη σειρά Black/White έχει προστεθεί ένας επιπλέον αγωγός χαλκού σε κάθε γραμμή και χρησιμοποιείται μια διαφορετικής μορφής συστροφή των αγωγών. Επίσης, έχει προστεθεί και ένα επιπλέον διηλεκτρικό κάθε γραμμή.
Οι διάφορές μεταξύ των δυο εκδόσεων εντοπίζονται στο ότι στην έκδοση L έχει προστεθεί σε συγκεκριμένα σημεία υλικό (για το οποίο η εταιρία δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες) το οποίο δίνει αυτόν τον κορεσμένο τόνο. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, δηλαδή η κατά το δυνατόν πίστη προσέγγιση της χροιάς των φυσικών οργάνων και το Black/White είναι ένα επιπλέον βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αναφέρει η εταιρία.
Τα καλώδια διατίθενται για δοκιμή, πριν την αγορά. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την Physical Wire. Δοκιμή για τις σειρές Red και Blue στο avmentor.gr, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

info: Physical Wire, τηλ.: 211-403.4524, https://physicalwire.gr/