Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/05/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Oyaide d+RCA for TurnTable class B: Νέο interconnect για πλατό.

Oyaide d+RCA for TurnTable class B: Νέο interconnect για πλατό.
2021/05/05, [δ.τ.]

Η Oyaide ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο προϊόν της γνωστής σειράς καλωδίων d+, το οποίο ονομάζεται d+RCA for TurnTable class B και είναι κατάλληλο για χρήση με πλατό (που διαθέτει εξόδους με θηλυκά RCA), τόσο σε επαγγελματικό, DJ-ing περιβάλλον, όσο και για το σπίτι.
Η σειρά "d+", στην οποία ανήκει το νέο καλώδιο είναι μια πολύ δημοφιλής σειρά καλωδίων της Oyaide, με προϊόντα που χρησιμοποιούνται επαγγελματικά από DJ και μουσικούς. Με τη αναθέρμανση του βινυλίου παγκοσμίως, ο συγχρονισμός δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος για την εισαγωγή καλωδίων κορυφαίας ποιότητας για πικάπ, αναφέρει η εταιρία.
Για όλους τους αγωγούς του καλωδίου, την θωράκιση, ακόμη και για το καλώδιο γείωσης, χρησιμοποιείται χαλκός υψηλής καθαρότητας, χωρίς οξυγόνο, με υψηλή αγωγιμότητα. Το αποτέλεσμα, αναφέρει η εταιρία, είναι ένας ήχος χωρίς παραμόρφωση, με πολύ καλή στερεοφωνική εικόνα. Τα βύσματα RCA που χρησιμοποιούνται, όπως και οι ακροδέκτες του καλωδίου γείωσης είναι επικαλυμμένα με χρυσό 24Κ για να διασφαλιστεί η αντοχή στον χρόνο και η χαμηλή αντίσταση στις συνδέσεις. Η διατομή του κάθε καλωδίου είναι παραλληλόγραμμη (πλακέ) και το κάθε κανάλι είναι θωρακισμένο (με πλέγμα από OFC υψηλής καθαρότητας) και χρησιμοποιεί διηλεκτρικό HDPE. Ο μανδύας του καλωδίου είναι κατασκευασμένος από PVC και το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα του είναι αναγνωρίσιμο και διευκολύνει τον εντοπισμό, είτε σε εγκατάσταση DJ είτε ακόμα και στο ηχοσύστημα του σπιτιού σας. Η χωρητικότητα του είναι 180pF/1m.
Το d+RCA for TurnTable class B είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε τρεις εκδόσεις, με τιμές που ξεκινούν από τα €55,-

info: ΕΛΙΝΑ ΑΒΕ, τηλ.: 210-883.0311, https://www.elina.gr/, http://www.neo-w.com/