Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/10/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Πομποδέκτης για ασύρματη ζεύξη Bluetooth από την Oehlbach.

Πομποδέκτης για ασύρματη ζεύξη Bluetooth από την Oehlbach.
2021/10/12, [δ.τ.]

Ο BTR Evolution 5.0 είναι ένας μικρός σε διαστάσεις πομποδέκτης, ο οποίος προσφέρει δυνατότητες ασύρματου streaming, μέσω τεχνολογίας Bluetooth και υποστηρίζει ψηφιακές και αναλογικές συνδέσεις καθώς επίσης και codec aptX HD.
Η συσκευή διαθέτει οπτική είσοδο και οπτική έξοδο Toslink καθώς επίσης και μια αναλογική γραμμή με βύσματα RCA, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως είσοδος, είτε ως έξοδος, με δυνατότητα σύνδεσης σε δυο διαφορετικές συμβατές συσκευές.
Ο χρήστης, μέσω ενός διακόπτη, μπορεί να επιλέξει τον ρυθμό λειτουργίας, ώστε η συσκευή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως πομπός, είτε ως δέκτης. Στην πρώτη περίπτωση, σήματα από την αναλογική ή την ψηφιακή είσοδο προωθούνται μέσω Bluetooth σε κάποια συσκευή συμβατή με Bluetooth, ενώ στην δεύτερη, το BTR λαμβάνει σήματα ασύρματα (από κάποια συμβατή πηγή) και τα δρομολογεί στην ψηφιακή ή την αναλογική του έξοδο για περαιτέρω επεξεργασία. Εννοείται, ότι μπορεί κάποιος να προμηθευτεί δύο BTR και να δημιουργήσει μια ασύρματη ζεύξη μεταξύ συσκευών που δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες (σε αυτή την περίπτωση το ένα BTR “βλέπει” το άλλο).
Η συσκευή έχει μικρές διαστάσεις, βασίζεται στην έκδοση 5.0 του Bluetooth και έχει εμβέλεια που φθάνει τα 10m. Αν η συνδεόμενη συσκευή το υποστηρίζει, η μετάδοση των δεδομένων μπορεί να γίνει μέσω aptX HD, γεγονός που σημαίνει ότι η ανάλυση μπορεί να φτάσει τα 24-bit/48kHz (με απωλεστική συμπίεση).
Το πακέτο της Oehlbach περιλαμβάνει τροφοδοτικό και τα απαραίτητα καλώδια/προσαρμογείς για την σύνδεση των συσκευών. Είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με τιμή €142,-

info: Audiodesigner, τηλ.: 2310-329.232, https://www.audiodesigner.gr/, https://www.oehlbach.com/