Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/10/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα ηχεία της KEF επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Τα ηχεία της KEF επιστρέφουν στην Ελλάδα.
2021/10/13, [δ..τ.]

Μια από τις πιο γνωστές και αξιοσέβαστες εταιρίες ηχείων, διαχρονικός εκπρόσωπος αυτού που ονομάζουμε “βρετανικός ήχος”, επανήλθε στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας μια πολύ μεγάλη γκάμα ηχείων, για κάθε απαίτηση. Αυτό, ίσως, να ακούγεται υπερβολικό, αλλά πράγματι, η γκάμα της KEF είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη, ξεκινώντας από high end υπερβολές όπως το συλλεκτικό Muon και δύο ναυαρχίδες που δεν περνούν απαρατήρητες, τα Blade και Blade Two, για να συνεχίσει στην περισσότερο “ορθόδοξη”, κορυφαία σειρά Reference, τις σειρές R και Q, καθώς επίσης και ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά ηχεία του 21ου αιώνα, το LS50 στην έκδοση Wireless και στην, ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, έκδοση Meta, η οποία χρησιμοποιεί το πολυσυζητημένο μετά-υλικό που έχει αναπτύξει η KEF για να απορροφήσει την οπίσθια ακτινοβολία του μεγαφώνου.
Σε όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να προσθέσετε τις σειρές ασύρματων ηχείων LSX και Muo, καθώς και ένα σύστημα ασύρματων ακουστικών (Mu3), ενώ δεν λείπουν τα ενεργά υπογούφερ καθώς και λύσεις για δομημένες εγκαταστάσεις ήχου. Τα ηχεία της KEF έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την χρήση της ομοαξονικής μονάδας Uni-Q, έναν συνδυασμό τουίτερ/μιντ, το οποίο έχει αναπτύξει η εταιρία και το εξελίσσει εδώ και αρκετά χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της KEF, μπορείτε να πάρετε επικοινωνώντας με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, Wavemotion.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://international.kef.com/