Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 22/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Κορυφαίο Universal player από την Goldmund.

Κορυφαίο Universal player από την Goldmund.
2021/03/11, [εταιρικό website]

Το Eidos Reference είναι η κορυφαία ψηφιακή πηγή του διάσημου κατασκευαστή από την Ελβετία, μια προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες του εξαιρετικά απαιτητικού χρήστη, μέσα από κάθε διαθέσιμο οπτικό δίσκο αλλά και μέσω USB streaming.
Η συσκευή είναι συμβατή με SACD, όλες τις εκδοχές του Red Book και Data CD (CD, CD-R, CD-RW) καθώς επίσης και με δίσκους DVD (DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW) που περιέχουν αρχεία με δεδομένα ήχου.
Η εταιρία αναφέρει ότι για την δημιουργία του Eidos Reference επιστρατεύτηκε όλη η εμπειρία των σαράντα χρόνων της, αλλά υλοποιήθηκαν και λύσεις επί τούτου, για την συγκεκριμένη συσκευή, ενώ τα υλικά προέρχονται από κορυφαίους υποκατασκευαστές.
Η συσκευή είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται στην Γενεύη. Είναι διαθέσιμη σε δύο φινιρίσματα, ασημί και μαύρο-ματ, με την συνολική σχεδίαση να παραπέμπει στο αρχικό Eidos Reference, το CD/DVD player του 2007. Εκτός από το transport, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του και θύρα USB μέσω της οποίας μπορεί να πραγματοποιήσει streaming από υπολογιστή, με sample rates που φθάνουν τα 32/384 (PCM) και το DSD512 (DoP/DSD). Το Eidos Reference διαθέτει αναλογικές (single ended και balanced) και ψηφιακές (AES/EBU, Toslink, ομοαξονική/RCA) εξόδους.

info: Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, https://www.exclusiveaudio.gr/, https://goldmund.com/