Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/10/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της COS Engineering στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της COS Engineering στην ελληνική αγορά.
2021/10/12, [δ.τ.]

Μια νέα και πολλά υποσχόμενη εταιρία από την Ταϊβάν έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά. Η COS Engineering (Connoisseurs of Sound) έχει μια μικρή γκάμα συσκευών, αλλά -κρίνοντας από τις πολύπλευρες δυνατότητες του κορυφαίου D-10, μεγάλο μέλλον. Η εν λόγω συσκευή έχει αρθρωτή αρχιτεκτονική, περιλαμβάνοντας DAC, αναλογικό προενισχυτή και ενισχυτή ακουστικών και όντας επεκτάσιμη σε streamer και προενισχυτή phono (MM/MC).
Με το streamer εγκατεστημένο, ο D-10 γίνεται ένα ψηφιακό front end, Roon-ready, με δυνατότητες αποκωδικοποίησης MQA και μπορεί να διαχειρίζεται streams είτε από το διαδίκτυο (Tidal Qobuz) είτε από το τοπικό δίκτυο, αρκεί οι πόροι να υποστηρίζουν DLNA.
Το ψηφιακό κομμάτι της συσκευής βασίζεται σε custom ψηφιακό φίλτρο που επιτρέπει το upsampling 4x και διαθέτει ένα μεγάλο buffer, ενός δευτερολέπτου, ώστε μέσω reclocking να εξασφαλίζει πολύ χαμηλό jitter (το κύκλωμα χρονισμού της συσκευής εισάγει jitter μικρότερου του 1ps, αναφέρει η COS). Ο προενισχυτής phono είναι αναλόγως προσεγμένος, με δυνατότητες ρύθμισης της αντίστασης και τη χωρητικότητας της εισόδου, πρώτο στάδιο με J-FET και τοπική σταθεροποίηση.
Και οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρίας, είναι εξίσου ενδιαφέρουσες, πάντως. Ο κατάλογος με τα προϊόντα της περιλαμβάνει έναν DAC/Ενισχυτή ακουστικών (H1), με δυνατότητα οδήγησης δύο single ended ή ενός balanced συστήματος, διαθέτει το ψηφιακό μέρος του D-10 και έχει προσεγμένο ρυθμιστικό στάθμης, τον DAC D2, ο οποίος διαθέτει single ended και balanced εξόδους και, προαιρετικά, μπορεί να διαθέτει ρυθμιστικό στάθμης και τον DAC/Προενισχυτή D1, μια συσκευή που προσφέρει δύο αναλογικές, single ended και balanced, εισόδους, τέσσερις συμβατικές ψηφιακές (δύο ομοαξονικές και δύο οπτικές) και θύρα USB, σε ένα πακέτο με αρχιτεκτονική dual mono/fully balanced στο αναλογικό τμήμα, με ξεχωριστούς μετασχηματιστές για τα αναλογικά και τα ψηφιακά κυκλώματα.
Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την COS Engineering και τα προϊόντα της μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο, Audio Soul Ultra.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, http://www.cosengineering.com/