Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το CDA 2 mk2 της ATC πιστοποιήθηκε από την Roon.

Το  CDA 2 mk2 της ATC πιστοποιήθηκε από την Roon.
2024/02/18, [δ.τ.]

Το γνωστό combo απέκτησε προσφάτως την πιστοποίηση “Roon Tested”, κάτι που σημαίνει ότι το λογισμικό διαχείρισης μουσικής βιβλιοθήκης μπορεί να το αναγνωρίσει και να προσαρμοστεί αυτομάτως ώστε να εκμεταλλευθεί πλήρως τις δυνατότητές του.
To Roon διαθέτει δυνατότητες multi-room/multi-user και επιτρέπει την αναπαραγωγή DSD και PCM, με δυνατότητες upsampling και πολυκαναλικού ήχου. Ως σύστημα, μπορεί να συγκεντρώσει μια μεγάλη ποικιλία από metadata που αφορούν την κάθε ηχογράφηση και να τα παρουσιάσει στον χρήστη.
Το CDA 2 mk2 είναι το κορυφαίο front end (CD player/DAC/Προενισχυτής) της ATC και προσφέρει την δυνατότητα χειρισμού streams υψηλής ανάλυσης μέσω USB, CD transport και νέα αναλογικά στάδια σε σχέση με την αρχική έκδοση. Μέσω της θύρας USB μπορεί να πραγματοποιηθεί streaming μέχρι τα 384kHz (PCM) και επιπέδου DSD256 (DSD). Η θύρα USB συνοδεύεται από συμβατική ομοαξονική και οπτική είσοδο (24/192) και υποστηρίζεται από έναν κορυφαίο μετατροπέα 32-bit της AKΜ. Το ψηφιακό πακέτο συμπληρώνει ένα νέος μηχανισμός ανάγνωσης οπτικών δίσκων ο οποίος προέρχεται από την Teac.